A Fidesz titkos belső közvélemény-kutatásai szerint 5% alá csökkent a DK népszerűsége, ezért 3%-ra csökkenti 2026-ra a bejutási küszöböt a Fidesz. Vélemény?
Én erre már korábban gondoltam, hogy esetleg lejjebb viszik majd. Hogy bejusson minden szar, dk-s összefogás, momentum, kutyapárt. Nehogy az ellenzéki szavazók mind a Tiszára szavazzanak.
Mondjuk az ellenzéki szavazók meg is érdemlik a fidesz 2/3-od, amíg annyira hülyék, hogy nyolc felé szavaznak.
Korábban sokáig volt vita témája, hogy jó-e az 5%-os parlamenti küszöb vagy túl magas. Voltak ellenzéki hangok amik szerint a parlamentbe bejutást egyáltalán nem kellene %-hoz kötni ha tudna mandátumot szerezni.
Ha a vitát újra nyitják az nem gond. Az érveket kell pro és kontra meghallgatni és megbeszélni legyen-e váltás vagy ne legyen.
Azt azonban nem kellene elfelejteni, hoyg ez a 3% pont nem a fidesz-kdnp-nek kedvez, tehát ha meg is lépi a kormánytöbbség, az biztos nem nekik fog javítani a helyzetükön.
Diktatúra van, azt csinál amit akar.
Viszint ezzel a DK szavazókat a tiszához hajtaná, a fidesznek kellenek a mikropártok, a megosztottság nélkül nem nyer.
Ha titkos, akkor hogyan tudsz róla?
Meg amúgy is, miért érné meg csökkenteni? Logikátlan. Minél kevesebb ellenfél van bent, annál jobb.
Szóval ha a véleményt kérdezed, szerintem hülyeség az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!