Miért nem látszik, hogy fogyok?
Mármint csináltam képeket amikor elkezdtem, (kicsit több mint 5 hónapja csinálom) mégis olyan nagynak érzem magam pedig már több mint 20 kg-t fogytam. A képeken van változás, de mégis azt nem érzem olyan mérvadónak mint a tükröt. Szerintetek mikortól látszik úgy igazán hogy vékonyabb vagyok?
16l/75kg
A képeken van változás -> látszik
Mivel minden nap látod magad, ezért nehezebb észlelni. Sokáig én se vettem észre. Pont ezért kellenek a képek.
Majd az egyre kisebb ruhák és ha elkezded szeretni az új testedet, meg fog erősíteni
"A képeken van változás, de mégis azt nem érzem olyan mérvadónak mint a tükröt."
Ezt hívják úgy, hogy testképzavar. Hiába van előtted a kézzel fogható bizonyíték, az érzéseidre hallgatsz, ami csal.
Szerintem szimplán a szemed még nem szokott hozzá a vékonyabb testhez...
Pont ezért érdemes fotózni, mert gyakran van ilyen
Most -24kg-ban vagyok és ugyan olyannak látom a hasamat, amikor lenézek, csak kisebbnek, pedig már ki tudom tapogatni a kockáimat, de persze még nem látszanak.
A tükörben is alig látom a változást, mert lassan történt kb 10 hónap alatt.
Persze képeken nagyon lehet látni.
Szerintem ez normális. Mindennap látod magad, így tűnik fel a pici, inkrementális változás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!