Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van értelme elraknom a kifogyo...

Van értelme elraknom a kifogyott/kihízott ruháimat?

Figyelt kérdés

Éppen szelektálok mert frusztrál a sok ruha a szekrényben miközben az egyharmadát olyan holmik teszik ki amiket vagy kihíztam még évekkel ezelőtt, vagy pedig mostanra már kifogytam belőlük.

Érdemes meghagynom ezeket? Gondoltam, hogy elteszek párat, ha netán meginogna a súlyom és felszednék/fogyok 5 kilót, de mennyi ruhát és meddig érdemes tárolni?

aug. 31. 13:10
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Volt már, hogy eléggé megbántam tetsző, de nem jó méretű ruha kidobását, mert anno el nem tudtam volna képzelni, hogy leszek majd 20 kilóval több, meg tízzel kevesebb...

De az esetek többségében ez nincs így, és ha egyszer véges a szekrényed, valamint a lakás mérete sem nő, akkor nincs mese, kénytelen vagy megszabadulni ettől-attól. Csak olyat tarts meg, ami nagyon kedvenc, hátha...

aug. 31. 13:32
 2/6 anonim ***** válasza:
Reálisnak tartod, hogy valami közülük jó lesz pár éven belül? Ha nem, akkor feleslegesen tartogatod. De ha mondjuk csak 1-1 ruhaméret különbség van, akkor a kedvenceket megtartanám.
aug. 31. 13:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Nagyon szeretnék még fogyni 15-18 kilót.

Ha reálisan gondolkodom, bőven elég ha a mostani ruhaméretemből meghagyogatok majd néhány darabot, nem lesz szükségem ennél is nagyobbra...

Ami még indok lehet, az a gyerekvállalás néhány év múlva. De azt hiszem úgyis terhesruhákat fogok majd beszerezni ha aktuális lesz a dolog, hisz pl nadrágnál hiába lenne jó a derékrész ha a nadrág szára túl bő rám.

aug. 31. 13:49
 4/6 anonim ***** válasza:
Ha fogyni tervezel, akkor a jelenleg kicsit kicsi darabokból viszont érdemes megtartani azokat, amik tetszenek, hiszen remélhetőleg a közeljövőben azok lesznek jók rád.
aug. 31. 14:03
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Én nehezen szabadulok meg a régi ruhadarabjaimtól, így csak az egészen kicsiket ajándékoztam el, konkrétan az anyukámnak, tehát nem került messzire.

Farmerből 24-25-ösre már nemigen lesz szükségem, de 28-34-ig van belőle otthon. Nagyobb is, kisebb is mint a jelenlegi méretem.

Gyerekvállaláskor egyébként egészen sok normális szabású ruha hasznosnak bizonyult.

Ha keveset hízol (másodikkal csak 8 kg jött rám, és több ment le), akkor is jön combra, mellre is plusz. Kevesek híznak kizárólag hasra (meg kell tartani is a has súlyát).

aug. 31. 14:21
 6/6 anonim ***** válasza:
40%
Jujj szerintem a gyerekvállalás kapcsán nem érdemes túl sok nagy ruhát megtartani, vagy legalábbis nadrágot tuti nem 😅 (21 hetes vagyok és kissé kényelmetlen a 2XL-es gatya amikor én általában L-es ruhát hordok). Over size felső még lehet jó, de igazából azt fogyás után is hordhatod. Én amúgy terhesség előtt fogytam 10-15 kilót egy év alatt és így van olyan ruha amit felveszek még fogyás előttről, de őszintén jobban érzem magam olyanokban amik kifejezetten kiemelik a pocimat, én büszke vagyok rá ☺️ (öt évet vártunk a babóra 🤣). Jah és mégegy, nem minden fogyás -hízás kör végén lesz ugyanolyan az alkatod, nem feltétlenül fog ugyanaz jól állni. Szóval egy-két ruhánnál többet nem tartanék meg, hízás miatt kinőttek közül talán olyanokat amik motiválnak a fogyásra 😅. (Nekem legalábbis van álom ruha a szekrényemben, bár valszeg a baba mindent megváltoztatott majd)
aug. 31. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!