Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors fogyás, ki milyen...

Gyors fogyás, ki milyen gyógyszert tudna ajánlani?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy ideje fontolgatom hogy milyen módszereket vehetnék be, hogy könnyűszerrel, és gyorsabban le tudjak fogyni. 18 éves, 176 cm magas férfi vagyok, nincs rajtam valami sok felesleg, de azért ezt a keveset is szeretném le adni magamról.

A gond viszont annyi, hogy se időm, se kedvem nincs arra hogy el menjek kondizni, vagy egyéb edzéseket csinálni, ezért szeretnék inkább a gyógyszerekhez fordulni. Jöhet akármi, amihez nem kell orvosi felírás, stb. Köszönöm szépen!

aug. 24. 21:42
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
64%
Nem létezik, hogy komolyan azt hiszed, hogy van ilyen. Nem Létezik!
aug. 25. 13:08
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom mi nem érthető ezen. Te vagy tájékozatlan és erőlteted a tudatlanságodat. Van egy egészségügyi problémám amit fokoz ha valaki még el is van hízva. Nekem az orvosom felajánlotta a helyzet komolysága miatt (pedig csak ilyen 10-20 kg plusz volt rajtam, viszont nem tudtam első próbálkozásokra leadni), hogy beutal a megfelelő helyre ahol felírják ezt a gyógyszert. Nem kértem belőle és a mellékhatásaiból és végül önerőből lefogytam, de ez már nem lényeg. Komolyan nem hiszem el, hogy nem fogod fel, hogy attól még mert te nem tudsz valaminek a létéről, attól az még létezik.
aug. 25. 17:11
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

12, ne lepődj meg, ide ilyen emberek járnak...elég csak ha valaki kiír bármi olyan kérdést, hogy neki csak egy kis rásegítés kell, tehát még véletlenül sem arról van szó, hogy ne diétázna vagy a kedvencetek azt a k...va KALÓRIADEFICITET ne tartaná, hanem mondjuk ami a fogyókúrával együtt járó természetesen jelentkező éhségérezetet csökkentené ( mint pl króm) már akkor is beléállnak, hogy nincs ilyen...csak mozogj többet egyél kevesebbet.

Igen ha csak ennyi lenne, na én erre mondom azt hogy akkor nem lenne ennyi kövér ember. Mert nem robotok vagyunk...például a normál leptinszint is genetikailag meghatározott, a mentális tényezőkről nem is beszélve.

Elképesztő korlátoltság, tudatlanság van jelen ezen az oldalon.

Nagy többség a kérdést sem értelmezi, csak alig várja, hogy odahányja azt hogy kalóriadeificit, egyél kevesebbet, mozogj többet és ezt 10 másik felpontozza.

Egyik vicces eset, amikor valaki kérdezte, hogy erős éhségérzet ellen mit csináljon? Első válasz mit gondolsz? Kalóriadeficit!!! :DDDD Mondom ilyen nincs.

Egyébként az amire a kérdező kíváncsi az a Saxenda, de csak 30-as BMI felett írják fel, ezen kívül nem kell más semmilyen súlyos indok. Ha van súlyos indok, akkor 27-től felírják. Endokrinológus vagy háziorvos.

Mounjaro bevezetését tervezik még.

aug. 25. 21:52
 14/17 anonim ***** válasza:
"Nagy többség a kérdést sem értelmezi." Na fuss neki annak a kérdésnek még egyszer, 13-as, nem lesz nehéz (ja, mégis az), mindössze 5 sort kéne értelmezni. Másodjára talán sikerül.
aug. 25. 21:57
 15/17 anonim ***** válasza:
0%

jaj oké 14, kössél abba bele, hogy nem kell orvosi felírás...

Tudod mit, inkább leírom én is hogy kalóriadeficit. Akkor most jobb?

vagy tán a gyors fogyásba kötsz bele? Hát a Saxendával ez is lehetséges, mert az éhségérzet elvételével hirtelen olyan nagy lesz a KALÓRIADEFICIT, hogy gyorsabban fogy bárki, főleg az elején.

De lehet hogy a kérdező a gyógyszert elég tág értelemben használja és neki már egy sima gyógynövényes, krómos táplálékkiegészítő is gyógyszernek számít...amit ugye nem kell felírni.

Szal akárhogy is nézem, nem én vagyok az 1 bites papagáj ezen az oldalon.

aug. 25. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Volt orvos által felírt gyógyszer, de itthon betiltották. Amit nem orvos ir fel, az nem gyógyszer és nem is használ.
aug. 27. 21:51
 17/17 anonim ***** válasza:
51%

16, ne szórakozz már... :D

figyelj most komolyan megtettem helyetted, beírtam a Google-be, hogy fogyás gyógyszerrel, csak azért hogy leteszteljem mennyire érhető el az infó azoknak, akik még nem hallottak róla mondjuk ismeretségi körben.

A hirdetések alatt közvetlen organikusan első találatként jött egy házipatika cikk, ahol egyébként az endokrinológusom nyilatkozik a gyógyszerről. Cím: Mikor kell gyógyszer a fogyáshoz?

Tényleg annyival könnyebb kapásból azt szajkózni, hogy nincs ilyen, mint beírni a Google-ba?

aug. 27. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!