Ki mennyit fogyott összesen pajzsmirigy túlműködéssel, amig a fogyás meg nem állt (gyógyszertől/magától)?
Sziasztok!
Egy ideje kiderült, hogy pajzsmirigy túlműködésben szenvedek (Graves-Basedow kórom van). Az utóbbi időben 11 kg-ot fogytam, ebből csak az elmúlt 1 hónapban 4-et 5-öt. 80 kg-ról indultam, jelenleg 68-69 kg vagyok, ebből 6 kg-ot köszönhetek tornának és egészséges életmódnak, az utóbbi 5 kg-ot viszont a betegségnek, mivel egy hónap alatt fogytam ennyit, és mellette nem tornázhattam, és rengeteget is ettem/eszek.
Concor-t, Medrol-t szedek egy ideje, hozzá egy hete még Metothyrint.
Sejtettem már egy évvel ezelőtt, hogy valami nem lehetett rendben, ugyanis általában 65 kg vagyok, és 2 hónap alatt lettem 80 kg, mindezt úgy, hogy nem ettem semmit másként (de ugye ez meg alulműködésre jellemző).
Másnál is volt ilyen, hogy egyszer rengeteget hízott (alultermelt a pajzsmirigye) utána meg túltermelt és fogyott?
Oké, nem vagyok egy nádszál alkat, 168 cm vagyok, és nem tűnök kövérnek, de ugyanakkor kicsit megijetsz ez a nagy métkű fogyás, mert én világ életemben nehezen fogytam, és kíváncsi vagyok, összességében mennyi fogyásra számíthatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!