Ezért hízhattam meg?
Remélem ez csak valami vicc.
Ha csak nem valami 14 éves 160 centis csaj vagy akkor akkor az az 51 minden csak nem elhízott.
170 cm-hez még az 51 is nagyon kevés.
46-47 kg-mal kórosan sovány voltál.
A combjaid még 51 kg-mal is kizárt, hogy vastagok legyenek.
Ha annak látod, illetve magadat tlsulyosnak, akkor testképzavarod van, amit még időben meg kellene szüntetni, mert majd jön az anorexia.
16 évesen már nőies alkatod van (vagy kezd lenni),természetes, hogy nem olyan pipaszár lábaid vannak, mint egy gyereknek!
Nagyon jól tudom, miről beszélek, mert én is 170 cm magas nő vagyok. 50-57 kg között volt már mindenféle súlyom, de mindig soványnak számítottam.
Nos, az a kettő centi nem sokat változtat a helyzeten. :)
A combjai pont a sovány embereknek nem érnek össze! (Nekem sem.) Sőt, épphogy a kövér emberek szoktak attól szenvedni, hogy szorosan összeérnek, és kidörzsölődnek járás közben.
Amúgy pedig a láb alakja alkati kérdés, leginkább a csontok alakítják ki, amire nemigen van befolyásod.
Táplálkozz egészségesen, mozogj, sportolj, a sport jó kis izmos alakot fejleszt, amin meg nem tudsz változtatni, azt tényleg csak elfogadni tudod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!