Mitől hízhattam, ha nem változtattam semmit az étrendemen?
1. endokrinológus
2. cukorra nézetni értéket
De, többet eszel - az esetek jórészében végül mindig ez a probléma.
Egyáltalán, ha leírnád, mikor mit eszel, már tudnánk okosabbat mondani.
Mennyiségre talán nem, de kalóriadúsabbat - és valószínűleg elégge csökkent az aktivitásod.
Egy kivizsgálás mindenképp hasznos egyébként.
Pajzsmirigy probléma, szivelégtelenség (pangó víz a sejtekben), vércukor probléma, hormonok, és még ezer dolog okozhat hízást.
Én nem hibáztatlak, hogy de, biztosan többet eszel és de, biztosan kevesebbet mozogsz. Csak menj el a dokihoz kérlek, egy teljes kivizsgálásra. És NE fogadd el, ha a doki is téged hibáztat, hanem keress egy másik dokit. Havi 2kg hizás nem normális.
Amit tehetsz addig is, amig dokihoz jutsz, az az, hogy felirsz minden egyes falatot és kortyot, amit lenyelsz. Belszámitva a reggeli kávét a cukorral, a nasikon és "ez csak egy fél alma volt"-ig mindent, mindent, mindent, befejezve a lefekvéskor ivott félpohár vízig, mindent, az utolsó falatig, az utolsó kortyig. Mindegyikhez ird oda, hogy hány kalória volt és ebből mennyi a protein, és akkor látni fogod, hogy hány kalóriát és ebből mennyi proteint ettél egész nap. Ird legalább egy héten keresztül minden nap, és amikor a dokihoz mész, vidd magaddal.
Tobbet ettel csak nem vetted eszre
Ugyanannyit ettel de kevesebbet mozogtal
Beteg vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!