Egy 162 cm-es nőnek a 71kg sok? Ehhez a magassághoz mennyi az ideális kg?
Figyelt kérdés
aug. 20. 19:13
2/32 anonim válasza:
Szerintem igen, legalábbis magamon még a 63 kg ot is picit soknak érzem már.
Több tényezőtől függ, de szerintem kb 53-60 kg között már egész jó lehet.
3/32 anonim válasza:
Ha jól érzi magát a bőrében, akkor nem a kilók számítanak.
4/32 anonim válasza:
"Ha jól érzi magát a bőrében, akkor nem a kilók számítanak"
Egy szintig. Ezzel a magassággal a 71 kiló nem tragédia, de van az a túlsúly, aminél már a szervezet benyújtja a számlát.
5/32 anonim válasza:
Ez a normális felső határát súrolja. Szerintem nincs vele gond. Nekem 70 lenne az ideális a magasságomhoz, de tudatosan 80 kg-ig akarok lemenni. Nem érzem jól magam vékonyan.
6/32 A kérdező kommentje:
7kg fogytam és még 4-et szeretnék
aug. 20. 20:28
7/32 anonim válasza:
"normális felső határát súrolja"
162 centis alacsony lányként a 71 kiló sehogy nem normális. Most kell észbekapni időben.
8/32 A kérdező kommentje:
De nagyon sok mindentől függ egyébként….pl a nagy mellem tuti dob rajtam 5kg-ot
aug. 20. 20:35
9/32 anonim válasza:
Ehhez a magassághoz a 71 kilo nagyon sok, én ugyanennyi cm vagyok és 56 kilo és ez is sok kicsit, érzem és látom magamon, régebben max. 50 kilo voltam és akkor éreztem jól magam.
10/32 anonim válasza:
9, az átlagnak a tiéd már kevés.
Én 5 centivel kisebb vagyok, de az 50 már nekem is kevés, az 55 tökéletes, de 60 kilóval se vagyok rossz bőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!