Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen levest készítsek?

Milyen levest készítsek?

Figyelt kérdés
Fogyni szerenék kb 5 kilót. Nem szeretnék semmi drasztikus fogyókúába kezdeni. Elhatároztam, hogy este csak levest fogok enni. Milyen levest készítsek ami gyorsan kész? (és nem zacskósleves)
2009. jan. 7. 06:55
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Pl paradicsomlevest. Annyira egyszerű, hogy még én is meg tudom csinálni. Kevés olajon megpirítasz kicsi hagymát, meg egy evőkanál lisztet, ráöntöd a paradicsomsűrítményt ( a legjobb ami tartósítószermentes, üveges), felöntöd vízzel, teszel bele majorannát, v oreganot, sót, kevés borsot...És kicsit még főzöd.

Aztán a másik nagy kedvencem: Friss répát felkarikázol, hozzáöntesz kis borsót, vizet, meg beledobsz egy leveskockát. 10 perc múlva kész.

Aztán van borsóleves, ami mondjuk annyira nem fogyókúrás, mert van benne rántás, de azért leírom. Borsót, répát, kevés zellerzöldet, megfőzöl anyi vízben, hogy bőven ellepje. Aztán kis olajon hagymás-paprikás-petrezselymes rántást csinálsz, bernátod vele a levest, és kész. Mivel fogyizol nem rakunk bele nokedilt :DDD

Remélem ízleni fog

2009. jan. 7. 09:14
 2/3 anonim ***** válasza:
a paradicsomleves kulonosen jo valasztas kaloria ügyileg is!
2009. jan. 7. 11:09
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Ezek a nekem valóak! Gyorsan kész :-)
2009. jan. 7. 16:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!