Hogyan érdemes válaszolni a kövér vagy/meghíztál mert zabálsz és hasonló kijelentésekre diéta alatt?
Szerintem mondd meg, hogy lassan, de hatékonyan dolgozol rajta. Ha pedig szeretnéd, tedd hozzá, hogy kicsivel több tisztelettel, mert nem tudhatja, mi áll a háttérben. Sokan küzdenek pajzsmirigyes problémákkal, náluk elég elterjedt, hogy el vannak hízva, és szinte semmit sem tehetnek ellene.
Valamint próbálj meg egy ideális sportot találni, ami lehet egyéni vagy tömegsport, és legjobb esetben még el is lazít, szórakozásként fogod fel. Én a labdarúgással vagyok így, ami számomra minden szempontból nyereséges.
Lehet, hogy "könnyű mondani", de ha esetleg találsz valamit, amibe szerelmes leszel, akkor nagyon hálás leszel magadnak, hogy (lehetőleg minél korábban) belevágtál. Ha pedig nincs ilyen, az sem baj, szimplán "ez van".
Más:Kövérvagy,meghiztál.
Te: és akkor mivan?
Más mond valamit.
Te:na és?
Más reagál.
Te:még mindig nem értem miért az én életemmel foglakozol? Nincs elég bajod?
Nekem nagy feleslegem volt ezért sokáig tartott, mire egyáltalán elkezdett meglátszani rendesen.
Miután egész életemben beszólogattak a kövérség miatt már megszoktam, de amikor már 30-40kg lement csak még nem volt látványos de még akkor is jöttek a beszólások, ( anyukámon és a férjemen kívül direkt senkinek sem mondtam, hogy életmódot váltok), egyszerűen annyit mondtam:
Én még lefogyhatok ha szeretnék, te viszont nem fogsz változni, ugyanolyan frusztrált lény maradsz, aki olyasmibe szól bele, amihez semmi köze.
Erre nem nagyon tudnak mit mondani max néznek nagyot, mivel általában akinek beszólnak ilyesmi miatt, azok nem állnak ki magukért, hanem hallgatnak. Akinek ezt mondtam, többet nem firtatta hogy épp hogy nézek ki, vagy mi bajom lesz.
Az a vicces, hogy azóta már lefogytam, és az ilyen emberek azok, akik egy " gratulálok" szót is képtelenek odaböfögni az embernek... Addig ugatnak amíg azt gondolják megbánthatnak, de ha a másik sikerét kellene elismerni, az már fáj nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!