Hogyan tudnék hatékonyabban fogyni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
2 hónapja kezdtem diétázni a napi keretem eddig 1400 kcal vol, mellette bicikliztem heti 5-6 alkalommal 1-2 órát amennyi jól esett. Okosórán mértem a megtett távot és az elégetett kalóriát, ami 2 óránál 1000 kcal is volt.
Viszont azt vettem észre, hogy a súlyom nem, hogy lejjebb menne inkább feljebb.
Arra is gondoltam már, hogy érdemes lenne növelnem a napi kalória keretemet, mert talán a testem éhezik, ezért raktároz.
aug. 5. 19:13
1/17 anonim válasza:
Raktározás nincs.
Két óra bringa nincs 1000 kalária, és tuti, hogy rosszul is számolsz
2/17 anonim válasza:
Menj mekibe dolgozni. Fogytam tőle 9 kilót...
3/17 anonim válasza:
Számolj alapanyagcserét, az alapján pedig számold ki a kalóriakereted a fogyáshoz. Hogyan számolod a kalóriákat?
4/17 anonim válasza:
1400 kalória, napi 1000 bringával, plusz alapanyagcserével?
VAlamit nagyon benézel.
5/17 anonim válasza:
Nem tudom az adataid, de nekem két óra bringa max 400 Kcal az okosórám szerint. Lehet hogy neked ennél több, de az 1000 biztosan túlzás, szerintem ott megy el a dolog.
6/17 anonim válasza:
Az okosóránál baxod el. Túlmérnek. Bmr alapon számolj. Gymbeam bmr kalkulator. Kiirja a bmrt es azt szorozza az alapjan h heti hanyat sportolsz. Kiirja a napi egetesed. Abbol vonj le 4-500at. Azon fogsz fogyni.
7/17 anonim válasza:
2400 kcalon ne csodalkozz ha nem fogysz
8/17 anonim válasza:
Ha sportolsz izmot építesz, amitől nehezebb leszel és karcsúbb. 1000 kalóriát úgy tudsz elégetni annyi idő alatt, ha szét hajtod magadat. Szóval még a zoknidból is csavarni lehet az izzadságot.
9/17 A kérdező kommentje:
Szobabiciklinél méri az 1000 kcalt, a bicikli computerje szerint 50 km tekerek le ez sem tudom mennyire valós... A környezetemben mondják az emberek, hogy fogytam, de a mérleg ezt nem igazolja vissza és van 1-2 ruhám, ami kicsi volt rám nyár elején most pedig jó. Rendes biciklivel 600-700 kalóriat égetek el 2 óra alatt az óra szerint. Jelenleg egy amazfit bip 5 unityt használok előtte amazfit gtr 4 minit és hellyel közel ugyanazt mérik.
aug. 5. 22:04
10/17 A kérdező kommentje:
*GTS
aug. 5. 22:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!