2/33 A kérdező kommentje:
Otthoni tornát nem túl rendszeresen de szoktam.
aug. 3. 16:21
3/33 anonim válasza:
Az kevés! Én napi 2 órán keresztül edzek, 2 éve csinálom és most néz ki úgy a testem hogy azt tudom mondani hogy 10/10. Ne edz minden nap ugyan arra! Pihenés alatt fejlődik az izom. És egyél hogy ne az izomból fogyj.
4/33 A kérdező kommentje:
Sajnos napi 2 óra időm nincs, de heti 3-4 alkalom vagy akár napi fél óra, 45 perc otthon.
Most tervezek súlyokat venni.
aug. 3. 16:25
5/33 anonim válasza:
Az a lényeg hogy pihentesd az izmaid. Sok sikert.
6/33 anonim válasza:
Gondolom, ülőmunkát végzel. Futsz napi 10 km-t, izmos leszel. 1 óra alatt megvan. Persze nem első alkalommal.
7/33 anonim válasza:
Nem kell vékonyabbnak lennie. Vékony vagy. Folytasd a mozgást, hogy feszesebb legyél.
8/33 anonim válasza:
Mondjuk a számok nem szoktak hazudni... Ezek mentén kérdem, mennyi idős vagy, milyen magas, hány kg?
Persze, ez nem mélyreható analízis, de némiképp adhat fogódzkodót.
10/33 anonim válasza:
Szép vékony vagy, sportolni kell elkezdeni. Lassan lesz eredménye, de lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!