Reális egy év~ alatt a -40 kg?
MILYEN súlyból? Mert azt nem látom sehol.
Én (nő) 130 kilóból egy év alatt 32-t fogytam, éppen 100 alatt lettem, de nagyon örültem neki!
A következő 30-hoz 2 év kellett.
Hát, látszik rajtam, de elmúltam 40 éves már bőven... ilyen korban az ember már nem úgy regenerálódik, mint egy huszonéves, meg ugye 20+ évig voltam elhízva, az sem mindegy!
Ruhában amúgy nem látszik, és amúgy sem annyira vészes szerintem, lényegesen jobb, mint 130 kilónak lenni!
Mindennapi életben, sportban nem zavar.
Ez aztán a kitartás, 2-es!!!
A kitartáson kívül mi volt a titkod?
97 kg-ról lenne, ez kimaradt a kérdésről. 25 kg lement már, egy olyan 5-6 hónap alatt, 2 hónapot állt a súlyom, ott stagnált. Érdekelt volna hogy mennyire reális célkitűzés mondjuk jövő nyárra elérni egy egészséges súlyt. Konkrét célsúly nincs, ha már 55-65 kg közt vagyok, nekem bőven jó.
#2-es, innen is gratulálok! :)
Reális, még több is.
106kg voltam, 8 hónap alatt mentem le 72kgra. De ehhez nagy akaraterő kell, nincs felesleges Kaja, mindent mérni kell, kalóriaszámolás, stb. Férfiként kb 1300-1500 kalórián voltam, a mai napig nem tudom, hogy hogyan sikerült és ennek már 3 éve..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!