Kollagén kapszula segíthet hogy ne lógjon a bőröm?
Teljesen jó. Megfelelő formában van benne a kollagén. És a hivatalos adagnak 2/3-ada is elég.
Ráadásul van mellette C vitamin ami segíti a kollagén felszivódásá
Büntetlenül tényleg nem úszod meg. Lesz így is stria, bőrlógás csk kevesebb. Amivel csökkenteni lehet az a lassú fogyás, a kolagén és a súlyzós edzés.
Kollagén 3 hónapig enni aztán 3mat nem. A gymbeames ugyanolyan jó mint a myprotein vagy a gal. Full ugyanúgy gyártják. Ugyanaz a kémiai molekula.
Segíthet a kollagén igen, de azt tudomásul kell venni, hogy nem sebészkés. -64kg nem marad nyom nélkül, akármit szedsz is.
Én 106kgt fogytam, 4 éven belül, végig szedtem kollagént, mellette lassú fogyás és mozgás. Maradt bőrfelesleg itt-ott, de annyi nem, hogy kés alá feküdjek miatta, tehát nem vészes. Ruhában meg sem látszik. A bőröm sokkal jobb állapotban van mióta szedek kollagént, anno száraz, durva volt, mióta szedek kollagént nem az, egészen ' bársonyos , kellemes ahogy a párom szokta mondani, és én magam is érzem hogy sokat javult.
Egyik barátnőm pl 80kgt fogyott, 2 év alatt, nem szedett semmit, nem is mozgott, és sokkal több bőr maradt rajta.
Szóval sokat számíthat hogy milyen tempóban fogysz, és a kollagén is segíthet, de a mozgás is fontos.
Heti 1 kg az gyors. Bár ha csak nem koplalsz hozzá, hosszútávon úgyis belassul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!