A melegtől ugrott így meg a súlyom, vagy rosszul
csinálom a súlytartást?
Figyelt kérdés
Olyan 2 hónapja értem el a célsúlyom, 1 hónapja nem számolom a kalóriákat. Eddig minden rendben volt, de mostanában elkezdett olyan 1,5-2 kilóval többet mutatni a mérleg. Most meg nem tudom eldönteni hogy én eszem-e túl sokat és jönnek vissza a kilók, és közbe kéne e lépnem, vagy ez most csak a meleg miatti vízesedés? Miből lehet ezt megállapítani? Illetve a hasamat is elég puffadtnak érzem néhány napja, nem tudom lehet e összefüggés. 165/52
2024. júl. 14. 09:21
1/9 anonim válasza:
Kulázni mikor voltál utoljára?
2024. júl. 14. 09:56
2/9 anonim válasza:
Vegre eszel eleget es van valami a hasadban. Ez lehet h csak gyomortartalom. De lehet csak hizas.
A helyedben azt csinalnam hogy lemerek minsent 3 napig es UaTOLAG beirni kaloriaszamlaloba. Akkor kiderul h intuitivan kb mennyit eszel
2024. júl. 14. 10:15
3/9 anonim válasza:
Én 2 kg-n nem aggódnék. Az emberben víz van, salakanyagok, stb. A célsúly nem lesz odaszögezve a mérleghez. Pár hónapig figyeld, esetleg naplózd és ha úgy látod, még feljebb megy, változtass az étkezésen, mozgáson.
2024. júl. 14. 10:31
4/9 anonim válasza:
Nő vagy férfi vagy? Nőként komolyan ingadozhat a súlyod, nekem a két szélsőérték között 3 kiló van egy hónapon belül. (Nem fogyózok vagy ilyesmi, de egyszer fogadásból egy éven keresztül minden reggel mértem magam.)
2024. júl. 14. 11:49
5/9 A kérdező kommentje:
1. Ma reggel, minden nap szoktam.
2. Már két hónapja eszem rendesen, de csak most mutat többet a mérleg. Az a baj, hogy ha mérgetek, akkor már akaratlanul is fejben számolni fogom a kalóriákat ami már befolyásolja az étkezésemet. Vagy számolok, vagy nem...
3. Szerintem ilyen kis súlynál sok a 2 kiló ingadozásnak, legalábbis eddig ez nem volt rám jellemző.
4. Nő vagyok. Már jó ideje mérem magam rendszeresen de nem voltak ekkora ingadozások eddig.
2024. júl. 14. 16:07
6/9 anonim válasza:
Már így is kevés a súlyod, meg kényszeresen méregeted magad, a kalóriákon és kompenzáláson kattogsz, szépítgetsz...
Mikor keresel szakembert? Kellene, mert ebből komoly problémák lesznek hamarosan.
2024. júl. 14. 21:13
7/9 anonim válasza:
Hőségben sokkal kevesebb energia kell a testhőmérséklet fenntartásához, tehát a 25° környezetei hőmérsékletnél beállított bevitelt mérsékelni kell.
2024. júl. 14. 21:16
8/9 A kérdező kommentje:
6. Nem kevés egyáltalán, teljesen jól nézek ki, sőt még egy kis úszógumum is van. :D Nincs rajtam túl sok izom, azért tűnik kevésnek, de rajta vagyok hogy erősödjek. :) Amúgy meg nem kell rögtön étkezési zavart kiáltanu mindenkire, rohadt unalmas.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!