Miért nem csökken az étvágyam, ha nem is mozgok?
Nem kell fizikai munkát végezni, hogy éhes legyél.
Az is kalóriát éget ha csak szellemi munkát csinálsz.
"én a tévé előtt ülve is egész nap zabálnék."
Ez nem étvágy hanem sóvárgás. Tehát a fsrjed szimplán nem éhes, nem eszik. Te meg vágysz valamire. Szeretetre, programra, boldogságra stb amit nem kapsz meg és ehelyett sóvárogsz az étel után mert az azonnali, pillanatnyi boldogságot hoz. Ha magadba néznél akkor bizzoa vagyok benne hogy fizikailag nem vagy folyamatosan éhes, nem korog a gyomrod se
Te sem, mint sokan, már nem tudják megkülönböztetni az igazi éhséget és a kívánósságot. Ez sokakkal megesik. Valahol, valamikor ez a képesség kikopott nálad is.
Tudatossággal, következetességgel és igen, sajnos sok lemondással lehet kezelni.
Napi 3 étkezés javasolt, nasit ha akarod, számold bele, de csak nagyon korlátozottan. Kb így:)
Én legalábbis így csináltam/csinálom, így fogytam le, és így is tartom a súlyomat.
Nem eszem csak azért, mert sorozatot nézek a laptopomon esténként. Vagy ha igen, csak annyit, ami a napi keretbe belefér.
Illetve mivel nem szeretem kínozni magam, havi 1 csalónapot tartok, amikor nem korlátozok semmit. De őszintén szólva az 5. szelet csoki már nem is esik jól. Szóval nem szoktam ezt a napot sem extrém módon kihasználni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!