167 cm vagyok és 65 kg, viszont még így is van rajtam túlsúly, ami főleg a hasamra koncentrálódik.
Sok mindent olvastam erről, nyilván az egyértelmű egészséges étkezést és mozgást leszámítva, sokat szoktam gyalogolni és kisebb súlyzókkal is szoktam edzeni otthon.
Kalóriaszámolással. Neked a mozgás megvan, most már csak az étkezést kell elrendezni. Az pedig tudjuk, hogy a fogyás 70%-ban a jó étrenden múlik.
jún. 26. 07:26
3/10 anonim válasza:
167-hez a 65 nem olyan kevés. Egészséges, nem gáz, de azért szerintem még fogyhatsz úgy alapból is. Amúgy sem lehet célzottan egy helyről fogyni.
Egyébként meg ez nagyon alkati dolog. Én 165/52 vagyok és így is pocakos... De már megbékéltem vele. Hiába az edzés és az egészséges étkezés, a pocak ott van... Kb csak akkor tűnne el ha egészségtelenre fogynék, de azt nem akarom, úgyhogy elfogadtam.
jún. 26. 10:09
4/10 A kérdező kommentje:
Én is soknak érzem, főleg hogy ez inkább zsírból tevődik össze és nem izomból sajna. :D
1400-1500 kalóriát állítottam be magamnak, remélem ezzel sikerülni fog.
jún. 26. 10:37
5/10 anonim válasza:
#3 a pocak mindenkinek kidomborodik valamennyire, még egy csontsovány embernek is. Ott helyezkedik el a belső szervek zöme. Belek, vese, húgyhólyag, a tüdő alsó része, nőknék még ott vannak a belső szaporító szervek is. Nem beszélve arról, hogyha a bélrendszer vagy a húgyhólyag tele van.
jún. 26. 10:54
6/10 anonim válasza:
Az még kevés is, főleg ha sportolsz. Én 60-ról 52-re 1800-2000 Kcal-al fogytam, sok sport mellett.
jún. 26. 10:55
7/10 anonim válasza:
Biciklizéssel
jún. 26. 12:38
8/10 anonim válasza:
157cm /44kg vagyok, nem rég kezdtem futni (egyelőre inkább csak kocogás), szóval nem mozgok vmi sokat, de nem is zabálok kétpofára, vékony vagyok (sokaknak sovány), de én is a pocakkal küzdök, mintha 2-3 hónapos gerhes lennék. Más ilyen vékony csajokon nem látok pocakot.
jún. 26. 15:22
9/10 A kérdező kommentje:
Mondjuk a mozgás nálam az a gyaloglás, lightosabb kardió, úgy heti ötször harminc perc illetve súlyzós edzés kis súlyokkal, szóval nem nagy dolgokra kell gondolni. :)
jún. 26. 15:25
10/10 anonim válasza:
Kardiozz heti 3x 3x, futás, bicikli, úszás vagy bármi ami kardio alapú. Több kalóriát fogsz elégetni és izmot is szedsz fel, sokkal jobban fogsz kinézni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!