Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyire valószínű hogy lógni...

Mennyire valószínű hogy lógni fog a bőröm?

Figyelt kérdés
Nagy súlyt kellene elvesztenem, viszont aggódok hogy a bőröm kinyúlva marad majd, akkor is ha egészséges mértékben fogyok. Eddig 20 kg ami lement, a bőröm állapota változatlan, és vizuálisan sem látok magamon túl nagy változást még. Úgy nagyjából még 40-45 kg amit le szeretnék adni.
2024. jún. 18. 09:15
 1/6 anonim ***** válasza:
92%
Elég valószínű hogy látszani fog, de ha szép lassan fogysz, közben sportolsz, épolod a bőröd, esetleg szedsz kollagént, akkor ezt lehet minimalizálni. Ha nagyon nem szép a vége, akkor pedig nem ördögtől való egy korrekciós műtét sem.
2024. jún. 18. 09:18
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora túlsúlynál szinte biztos, hogy fog lógni. #1 írja, mi mindennel lehet minimalizálni. Nekem bőrműtét lesz a vége, a karjaimat szeretném megcsináltatni, lógnak a szárnyaim.
2024. jún. 18. 09:30
 3/6 anonim válasza:
100%
Én 50 kilót fogytam és meg sem látszódott a bőrömön. Egy ismerősöm 35 kilótól szabadult meg és brutál lógós lett a bőre. Mindketten lassan fogytunk. Szerintem ebben genetika is bőven közrejatszik.
2024. jún. 18. 12:57
 4/6 anonim ***** válasza:
60 kilónál biztosan. Inkább vékony, egeszséges embernek logo bor mint a 60 kiloval tobb onmagam.
2024. jún. 18. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
El kell döntened, hogy az egészségedet tartod-e fontosabbnak, vagy a bőröd feszességét. Plasztikai műtétet bármikor lehet csináltatni, hosszabb és kellemesebb életet csak fogyással tudsz elérni.
2024. jún. 18. 19:31
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ mindenkinek!

Csak kíváncsi voltam rá hogy mit várhatok a továbbiakban ilyen téren. De nem igazán döntőkérdés ez nekem, fogyni azt így is úgy is fogok, ha marad felesleges bőr, ha nem. Bár annak örülnék persze ha nem maradna hátra túl sok. De úgy vagyok vele hogy ha nem vészes akkor megbékélek vele. Narancsbőr és a striák is jönnek majd velem fogyás után is, azok annyira mondjuk nem zavarnak 😊

2024. jún. 18. 21:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!