Hogyan viszonyultak az emberek hozzád miután jelentős mennyiségű (+25 kg) súlyt leadtál?
Ugyanúgy. És sokszor mondták hogy büszkék rám. Máig mondják.
Tinderen mondjuk sikeresebb lettem.
Nekem 25kg fogyás meg se látszott, mert, hogy úgy mondjam extrém nagy feleslegem volt. Összesen 106kilót fogytam.
-60kg körül kezdte el észrevenni a környezetem. Eleinte betegnek, rákosnak hittek, ami bevallom nem esett jól, mert én már ennyi súlyvesztésnél is felszabadultabb, boldogabb, egészségesebb lettem és sokkal jobban éreztem magam.
Aztán egyre többen dícsértek milyen csinos lettem, sokat fogytam, sokan érdeklődtek hogy csináltam, persze voltak rosszindulatú megjegyzések is, ezek kizárólag olyanoktól jöttek akikről tudom hogy próbalkoztak lefogyni, de nem ment nekik. A végén pedig voltak akik egész egyszerűen nem ismertek fel, illetve általánosságban már nem látom az embereken azt a lenéző, ítélkező, sok esetben undorodó arckifejezést amikor rám néznek.
Azért azt szomorúnak tartom, hogy ennyire felszínesek az emberek:(
Nálam ugyan az, mint a hármasnál.
Én is jelentősen lefogytam és igazából hetente jegyzik meg többen, hogy milyen jó, meg hogyan sikerült, meg mennyit fogytam.. nem vagyok-e beteg? Műtét volt-e stb?
Szóval igazából nagyon észreveszik az emberek és egyértelműen népszerű lettem vele csak unalmas hetente 5-6 alkalommal elmesélni ugyan azt.
Összességében inkább pozitív a tapasztalatom. Persze sok "okoskodás" én is kaptam, hogy kellene hogy nem kellene meg ilyesmi.. mindezt persze úgy, hogy túl voltam a 25kg többszörösén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!