Hogyan fogyjak 3 kg-t ha nagyon szeretek enni, de mozogni lusta vagyok?
Figyelt kérdés
163 cm és 50 kg vagyok. Azért akarok fogyni hogy nyugodt szívvel ehessek akármennyit, hogyha lefogyok 47 kg ra ehetek akármennyit mert már voltam 50 kilo akkor és nem nézek ki hájasnak akkor. Az a baj, hogy nagyon nagyon gyakran eszek és imádom az étel ízét, és imádok lustálkodni és közben mg édes kávét is szeretek kortyolgatni. Tokás vagyok, és hasas is kicsit. Látszik hogy jókat eszek. Nem bírom megállni hogy pl, majonézt meg sok rántotthúst, tésztákat, csokit, cukros kávét ne fogyasszak. Még nem vagyok duci, de nagyon rossz ahogy eszek. De nem bírok leállni.2024. jún. 17. 11:28
11/14 anonim válasza:
Inkább keress fel egy pszichiátert, hogyha te 47 kilós akarsz lenni. Súlyos testképzavarod van már most.
12/14 anonim válasza:
Nem baj ha elhízol, legalább lehet döngetni és nem kell attól félni hogy eltörsz ... közben.
13/14 anonim válasza:
Ne akarj fogyni, mert nem kell. Azért meg aztán végképp ne, hogy utána zabálhass és meghízhass, majd fogyhatsz újra. Valóban csökkentsd a cukrot, ne azért, hogy lefogyj, hanem mert éhséget gerjeszt a gyorsan felszívódó szénhidrát. Át lehet szoktatni magadat egészségesebb, tápláló kajákra. Valamit pótolsz az édességgel. Inkább sportolj és járj társaságba. Ne az evésben találd meg a boldogságodat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!