Ha szeretem a hasam hogyan fogyjak le?
Az, hogy "szeretem a hasam" az mit jelent?
hogy szeretsz sokat enni, vagy azt, hogy szeretsz finomakat enni ?
HA abban merül ki, hogy szeretsz finomakat enni, akkor egyszerüen olyan ételeket eszel, amikben kevesebb a kalória ÉS finomak.
HA ez nálad azt jelenti, hogy pukkadásig tömöd magad, akkor erröl le kell szokni!
Felezd meg az adagokat :)
Mozogjál mellé ;)
Jan óta nálam ez a modszer jól működik.
Finomakat eszem,éhen se halok :)
Tudom nem sok ,de így -14 kg :)
Ha szereted a hasad így, akkor akárhogyan is fogysz le, megváltozik, valószínűleg kisebb lesz :D.
Najó, viccet felretéve ne próbálj nagy deficiteket tartani és megvonni magadtól a kedvenc ételeid. Egyél finomakat ÉS egészségeseket 90%- ban, a többi meg bármi amit szeretnél. Tanuld meg mi az a kalóriadeficit és alkalmazd a gyakorlatban is a létrahozását (amit egyébként sok sporttal, aktív hétköznapokkal is elérhetsz, és valamilyen könnyen tartaható diétával akár). De igazaból a lényeg, hogy szeretheted a hasad, de ha megtanulsz mértekkel enni nem lesz probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!