A cipekedés erősít is vagy csak terhel?
Figyelt kérdés
Heti kétszer nagybevasarolok. Autó híján ezt a hatamon/szatyorban viszem. Altalaban 10-14 kiló körül van a cehh. 8a hátamon többi kézben. Ez csak terhel és tönkretesz hosszú távon,vagy erősít bármilyen izmot?
(Bocsánat ha hulyeseget kerdezek)
2024. jún. 7. 10:02
1/15 anonim válasza:
Heti két nagybevásárlás és 14 kiló nem fog tönkretenni, de erős vagy izmos sem leszel tőle.
2/15 anonim válasza:
Egyik se. Elfáradsz tőle. Tönkretesz a bevásárlás, betojok :D
3/15 A kérdező kommentje:
Jóvanmána😅50kilós nőként azért megérzem na
2024. jún. 7. 11:14
4/15 anonim válasza:
Vegyél egy nyanyatankot, tök praktikus. :)
5/15 A kérdező kommentje:
Ahhoz még fiatalnak érzem magam 😅
2024. jún. 7. 11:19
6/15 anonim válasza:
Nekem is volt már 30 évesen is, tök jól lehet vele nagybevásárlásokat nyomni, szerintem nem ciki. :)
7/15 anonim válasza:
Szerintem sem ciki, ha nem lenne autó, már rég vettem volna magamnak is, nem csak anyámnak.
8/15 anonim válasza:
Hát nem erősít. Nagyon fontos, hogy hogyan kivitelezed az emelést. Ha derékból/könyékből akkor csak tönkre teszi az izületeidet... Nagyon káros
9/15 anonim válasza:
"Ha derékból/könyékből akkor csak tönkre teszi az izületeidet"
Ha nem egy testi fogyatékosról beszélünk, akkor az emberi szöveteknek jóval több tényező kell hosszútávon ahhoz, hogy érdemben károsodjanak. Ne riogass már senkit heti két bevásárlással, meg 14 kilóval. Ne viccelj már!
10/15 Metionin válasza:
Csak fáraszt. Amúgy a banyatank tényleg tök hasznos, én is vettem amikor baleset után nem tudtam cipelni semmit. Vagány cicamintásat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!