Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen cipekedés?!

6 hetesen cipekedés?!

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok.

A nagyobbik lányomat hurciznom KELL, 16 kiló. Ez lehet veszélyes, mire figyeljek?

(Autista gyanús, üvölt a babakocsiban, dührohamot kap benne. Sétálni nem tud csak pár lépést.)

2023. aug. 3. 07:08
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
82%

Szerinted hányan cipelik a nagyobb gyereket? A legtöbb nem-elsö gyerekes anya nem csak a gyereket, de a babakocsit, bevásárlást, stb is cipeli, és aki egészséges, annak semmi baja sem lesz.

A másik kérdés: ha azt mondjak, nem szabad, akkor kidobod a meglévö gyereket? Vagy mit csinálsz?

2023. aug. 3. 07:20
 2/28 A kérdező kommentje:

Azért ezt lehetett volna kevésbé támadó stílusban....

Nyilván nem dobom ki, elég primitív ez az elképzelés...

Meg nyilván aki ilyet mond is.

De pl tudok házhoz is rendelni bevásárlás helyett, tudnám úgy intézni, hogy ha hosszabb útra kell menjünk szólok a férjemnek, hogy ne sétáljunk hanem vigyen el, stb.

Egy egyszerű kérdés volt, elég lett volna annyi, hogy semmi gond nem lesz pl. 🤷

2023. aug. 3. 07:43
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Nekem 14 kiló a fiam, 21 hetes vagyok, és épp tegnap kellett felcipelnem a másodikra , mert nem volt hajlandó jönni a lábán (máskor szépen jön) de nálam volt a bevásárolt kaja, fel kellett vinnem.

Szóval lépcső, gyerek, és 2 táskányi kaját vittem fel. 😅 Tudom, nem kéne, de szerintem második terhességnél sokan újraértelmezik, hogy jól van az úgy... nyilván ha veszélyeztetett vagy ne csináld, vagy kérj segítséget.

2023. aug. 3. 08:06
 4/28 anonim ***** válasza:
88%
Egyszerűen muszáj cipekedni, egeszseges terhessegnwl semmi bajod sem lesz. Ugyanigy cipekedek sokszor a babakocsit is,nem mondhatom a 7 hónaposnak hogy na Anya ma nem vesz fel mert terhes és nem lehet 😆
2023. aug. 3. 08:25
 5/28 anonim ***** válasza:
83%
Mondjuk az én lányom csak 14 kg, de én is cipelem a popojat, ha úgy van, én is 6 hetes vagyok, ez van.
2023. aug. 3. 08:28
 6/28 A kérdező kommentje:

Ma 08.11

Autista gyanús.

Üvölt a babakocsiban, dührohamot kap, üt-vág. Ez nem nevelés, kérdése. Beteg.

Menni nem tud, 4 éves. Ezért kell. Őszintén örülök, hogy nem tudod ez mit jelent. :)

2023. aug. 3. 08:42
 7/28 anonim ***** válasza:
41%

"De legyek szemét, bunkó, oké, ez engem nem zavar, ha van egy problémás gyereked, tényleg annyira kellett a második is, amikor azt sem tudod mi van az elsővel?"

Van még egy kisebb, az úton lévőn kívül, azt írta, a 4 éves a "nagyobbik lánya".

2023. aug. 3. 08:59
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Most még oké, de a végén fizikailag nem fogod bírni a 16 kilós gyerekedet folyamatosan cipelni, úgyhogy érdemes valami megoldáson gondolkozni. Ez nem ugyanaz, mint egy 2 évest feltenni a pelenkázóasztalra, vagy hazavinni a bevásárlószatyrokat.
2023. aug. 3. 09:01
 9/28 anonim ***** válasza:
91%

Nem. Van egy 16 kilós, 4 éves lánya, őt kell cipelni.

Ha bármi probléma lesz, görcsölés, vérzés, az orvos azonnal eltilt majd a cipekedéstől, van erre az esetre B terv?

2023. aug. 3. 09:04
 10/28 anonim ***** válasza:
37%
11: A nagyobbik lányomat hurciznom KELL
2023. aug. 3. 09:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!