Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 6 hetesen cipekedés?!

6 hetesen cipekedés?!

Figyelt kérdés

6 hetes terhes vagyok.

A nagyobbik lányomat hurciznom KELL, 16 kiló. Ez lehet veszélyes, mire figyeljek?

(Autista gyanús, üvölt a babakocsiban, dührohamot kap benne. Sétálni nem tud csak pár lépést.)

2023. aug. 3. 07:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Én úgy értelmezem, hogy a pocakban lévőhőz képest "nagyobbik", de a kérdés szempontjából nem hiszem, hogy fontos.
2023. aug. 3. 09:36
 12/28 A kérdező kommentje:

Hűha, azért az unintelligencia sugárzik a legtöbb válaszadóból.

Tudom mi van a gyerekemmel de nem Nektek tartotom elszámolással. Milyen alapon kér számon bárki, hogy miért kell még egy gyerek?!

A kérdés lényege nem ez volt.

Köszönöm a normális válaszokat. :)

2023. aug. 3. 10:13
 13/28 anonim ***** válasza:
100%

ha alapból nem vagy veszélyeztetett, akkor elvileg nem tilos. Én is cipeltem a nagyobbat babakocsival együtt a harmadikra naponta többször, nem volt gond. harmadik gyereket várva már nem kellett cipelnem, mégis véreztem. szerintem nem ezen fog múlni.nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha akar megmarad a baba, ha nem, akkor nem.

esetleg még annyi ötletem van, hogy hordozóban megmarad-e a lányod? abban mégis könnyebb cipelni, máshogy oszlik el a súly, nem tud hirtelen kicsúszni, stb..

2023. aug. 3. 10:17
 14/28 anonim ***** válasza:
Én is cipeltem az akkor 12 kilós lányomat. Veszélyeztett tehes voltam. Végig probléma mentes volt a terhességem, időre született a fiam.
2023. aug. 3. 10:28
 15/28 anonim ***** válasza:
60%
Mostanában nagyon bunkók itt a válaszok, rossz nézni. Kérdező én értem, hogy nem bírja a babakocsit. Járni nem tud? Én betegség miatt soha nem vettem fel a lányomat. Nem egyszerű eset ő sem, de nem autista. Egyszerűen nem vettem fel és kész. Volt, hogy fél órát ültünk az út szélén, amikor 2 éves volt és nem akart se jönni gyalog, se a babakocsit. Aztán rájött, hogy ez van és nem fogom felvenni.
2023. aug. 3. 10:51
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Lehet cipekedni. Ugyanakkor bármekkora tahók az itt válaszolók, azért érdemes elgondolkodni, akár szakemberekkel egyeztetve, hogy egy négyéves gyereket muszáj e cipelni. Egyrészt hathetesen még felveszed, 36 hetesen már nem. Másrészt amikor ott lesz a pici, akkor sem fogod eldobni.

A lányom három és hipotón, nem cipelte terhesen, nem azért mert nem bírtam, hanem mert később ez szokás lesz amikor ott a pici. Most már itt van, nagyon nem egyszerű...

2023. aug. 3. 11:06
 17/28 anonim ***** válasza:
46%

"Tudom mi van a gyerekemmel de nem Nektek tartotom elszámolással. Milyen alapon kér számon bárki, hogy miért kell még egy gyerek?!"

Ebben teljesen igazad van, de amikor bevállaltátok a másodikat, akkor nyilván pontosan ugyanúgy tisztában voltál vele, hogy a nagyobbik beteg és meg kell majd valahogy oldani, mint most. És nyilván a férjeddel együtt, felelősségteljes szülőként, előre gondolkodtatok és megoldásokat kerestetek, hogy ne most kelljen. Igaz?

2023. aug. 3. 11:12
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem ideális, de ha kell, hát kell, bár jó lenne kitalálni könnyebb megoldást arra az esetre, ha már nem bírod vagy az orvos eltilt. A 14 kilós fiamat a végéig emelgettem, félidőig hordozóban is vittem (utána már nem tudtam felvenni a hordozót), könnyebb fizikai munkát is végeztem idehaza és nem volt belőle gond. De ettől még másnál lehet. Amire figyeltem, hogy emeléskor ne hajlásból, hanem guggolásból emeljek.
2023. aug. 3. 11:17
 19/28 A kérdező kommentje:

Itt mindenki teljesen hülye?!

A kérdés lényege a cipekedés.

Nyilván van B és C terv is.

A rosszindulat népbetegség.

Akár az okoskodás ismeretlenül.

Gratulálok mindenkinek!

2023. aug. 3. 11:42
 20/28 A kérdező kommentje:

A normális válaszadóknak köszönöm! :)

Hordozóban cipelem, háton természetesen. Nem kézben. :)

Sajnos tényleg nincs más opció. Törte már el orromat ilyen melt down szituációban.

2023. aug. 3. 11:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!