6 hetesen cipekedés?!
6 hetes terhes vagyok.
A nagyobbik lányomat hurciznom KELL, 16 kiló. Ez lehet veszélyes, mire figyeljek?
(Autista gyanús, üvölt a babakocsiban, dührohamot kap benne. Sétálni nem tud csak pár lépést.)
Hűha, azért az unintelligencia sugárzik a legtöbb válaszadóból.
Tudom mi van a gyerekemmel de nem Nektek tartotom elszámolással. Milyen alapon kér számon bárki, hogy miért kell még egy gyerek?!
A kérdés lényege nem ez volt.
Köszönöm a normális válaszokat. :)
ha alapból nem vagy veszélyeztetett, akkor elvileg nem tilos. Én is cipeltem a nagyobbat babakocsival együtt a harmadikra naponta többször, nem volt gond. harmadik gyereket várva már nem kellett cipelnem, mégis véreztem. szerintem nem ezen fog múlni.nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy ha akar megmarad a baba, ha nem, akkor nem.
esetleg még annyi ötletem van, hogy hordozóban megmarad-e a lányod? abban mégis könnyebb cipelni, máshogy oszlik el a súly, nem tud hirtelen kicsúszni, stb..
Lehet cipekedni. Ugyanakkor bármekkora tahók az itt válaszolók, azért érdemes elgondolkodni, akár szakemberekkel egyeztetve, hogy egy négyéves gyereket muszáj e cipelni. Egyrészt hathetesen még felveszed, 36 hetesen már nem. Másrészt amikor ott lesz a pici, akkor sem fogod eldobni.
A lányom három és hipotón, nem cipelte terhesen, nem azért mert nem bírtam, hanem mert később ez szokás lesz amikor ott a pici. Most már itt van, nagyon nem egyszerű...
"Tudom mi van a gyerekemmel de nem Nektek tartotom elszámolással. Milyen alapon kér számon bárki, hogy miért kell még egy gyerek?!"
Ebben teljesen igazad van, de amikor bevállaltátok a másodikat, akkor nyilván pontosan ugyanúgy tisztában voltál vele, hogy a nagyobbik beteg és meg kell majd valahogy oldani, mint most. És nyilván a férjeddel együtt, felelősségteljes szülőként, előre gondolkodtatok és megoldásokat kerestetek, hogy ne most kelljen. Igaz?
Itt mindenki teljesen hülye?!
A kérdés lényege a cipekedés.
Nyilván van B és C terv is.
A rosszindulat népbetegség.
Akár az okoskodás ismeretlenül.
Gratulálok mindenkinek!
A normális válaszadóknak köszönöm! :)
Hordozóban cipelem, háton természetesen. Nem kézben. :)
Sajnos tényleg nincs más opció. Törte már el orromat ilyen melt down szituációban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!