Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírbontó alakformáló kezelése...

Zsírbontó alakformáló kezelésekkel tapasztalat?

Figyelt kérdés
Jó, gondolom hogy most le fogtok hurrogni. Szóval kezdjük ott, hogy szépen lefogytam Kcal számolással. Nem kellett sokat, csak 8 kilót, jelenleg 165/52 vagyok. Rendszeresen edzek, bringázok, heti 2-3x súlyzós edzéseket végzek és egészségesen étkezem. Egészen jól nézek ki, főleg 40 éves koromhoz képest, de... a hasam még mindig zsíros, nagyon elégedetlen vagyok vele. Lejjebb már nem akarok fogyni, mert akkor meg már a bordáim fognak kilátszani. Magam is nehezen hiszem el hogy működnek ezek a mindeféle zsírbontó kezelések. De van esetleg aki kipróbálta és van vele tapasztalata? Működött vagy sem? Tényleg nem vagyok kíváncsi a lehurrogásra, mert magam is szkeptikus vagyok, így csak személyes tapasztalatokat várnék, minden mást lepontozok.
2024. jún. 6. 08:59
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
51%

#19 hiába diétázol, célzottan onnan nem megy le, ahonnan akarod, ez nem úgy van, hogy én elődöntöm, hogy onnan akarom.

Nekem pl ha nagyon rámegyek a fogyásra, semmi hasam,bordáim kint, darázs derekam van, a seggem akkor is csúcsosodik oldalt,akkor is ha nem eszem semmi rosszat és minden

második nap oda irányuló tornát, edzést végzek.

És ez is, mint minden más hatékonyabb, ha betartod a diétát.Amugy mindenhez kell diéta, még egy cici műtét előtt is. A diéta nem azt jelenti, hofy nem eszel, hanem azt, hogy meg van szabva mikor mit, de ezt is leírtam, hogy előtte - utána 2 órával tilos enni, mint bármilyen orvosi beavatkozásnál. Vagy te azt gondoltad 2 hétig nem ettem,mert azt mondták, és évek problémáját megoldotta. Hát persze! Biztos én vagyok a hülye, aki még nem jött rá, hogy az evéstől hízik az ember. Mivel ez célzottan oda hat

ahova kell, így is úgy is működni fog, csak nem mindegy hány alkalom, mennyi idő.

Pár éve egy kezelés volt 20ezer,na most ugye nem mindegy, hogy elmegyek 2x és 2 hét alatt elérem a célt, vagy nem tartom be, és 5-6 alkalomra megyek.

Egyébként mindenki azt tesz a testével amit akar. Hidd el akinek van valami gondja valahol magával, és már mindent megpróbált, az okos tanácsok, hogy akkor diétázd magad halálra és tornázz, egy olyantól, akinek lövése sincs ezekről, csak okoskodás.

2024. jún. 6. 13:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!