Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírbontó alakformáló kezelése...

Zsírbontó alakformáló kezelésekkel tapasztalat?

Figyelt kérdés
Jó, gondolom hogy most le fogtok hurrogni. Szóval kezdjük ott, hogy szépen lefogytam Kcal számolással. Nem kellett sokat, csak 8 kilót, jelenleg 165/52 vagyok. Rendszeresen edzek, bringázok, heti 2-3x súlyzós edzéseket végzek és egészségesen étkezem. Egészen jól nézek ki, főleg 40 éves koromhoz képest, de... a hasam még mindig zsíros, nagyon elégedetlen vagyok vele. Lejjebb már nem akarok fogyni, mert akkor meg már a bordáim fognak kilátszani. Magam is nehezen hiszem el hogy működnek ezek a mindeféle zsírbontó kezelések. De van esetleg aki kipróbálta és van vele tapasztalata? Működött vagy sem? Tényleg nem vagyok kíváncsi a lehurrogásra, mert magam is szkeptikus vagyok, így csak személyes tapasztalatokat várnék, minden mást lepontozok.
2024. jún. 6. 08:59
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

Oké, logikázzunk, tegyük fel, használ, oké. És akkor életed végéig ezen fogsz élni? Ha viszont utána normálisan kajálsz és nem zabálod a szemetet, akkor éppenséggel gép nélkül is lehetne csinálni, és ugyanúgy lefogynál.

Hogy akar súlyt tartani az, aki a célt is lusta elérni, ami a legkönnyebb része? (Mert ugye megtartani a nehéz.)

Jöhet ellenérv.

2024. jún. 6. 10:18
 12/21 anonim ***** válasza:
66%

Most nézem: minden mást lepontozok

Jaj neeeeeee :DDDDDDDDDDDDD

Telibefossuk a pontokat, csak megsúgom, ha fhasz kérdés jön, akkor oltás is lesz.

2024. jún. 6. 10:19
 13/21 A kérdező kommentje:
11, nem tudom hogy olvastad-e amit írtam. :) Egészségesen táplálkozom, most sem zabálok szemetet, nem vagyok kövér, nem akarok fogyni, rengeteget sportolok, nem vagyok lusta. De bármit is csinálok, a hasam arányaiban mindig zsírosabb marad a testem többi részéhez képest, ez egész életemben így volt, erer keresek megoldást.
2024. jún. 6. 10:23
 14/21 A kérdező kommentje:

10

Köszi szépen a tapasztalatot!

2024. jún. 6. 10:23
 15/21 anonim ***** válasza:
74%

És gyakorlatilag akkor egy géptől várod, hogy átírja a genetikádat. Értem.

Vannak hasra, seggre, combra (és ezek kombinációira) hízó nők, férfiak pedig inkább hasra. Ennyi.

2024. jún. 6. 10:25
 16/21 A kérdező kommentje:
15, nem a gentikát kell átírnia, hanem a zsírsejteket. :) Egyébként mint mondtam, én is szkeptikus vagyok a dologban, épp ezért szeretnék tapasztalatokat olvasni, nem pedig okoskodást. Ha valakinek az a tapasztalata hogy nem működött, az is egy teljesen jó válasz, segít ésszerű döntést hozni. De eddig egyetlen ember írt itt saját tapasztalatot, a többi csak szájtépés.
2024. jún. 6. 10:29
 17/21 anonim ***** válasza:
74%

#11 Aki fogyózik vagy szintem tart az is élete végéig figyel az étkezésre, és a mozgásra. Neked nem teljesen mindegy milyen eszközzel éri el? Vagy bánt hogy másnak a telik a könnyebb útra?

Egyébként nem igaz, hogy odafigyeléssel lemegy minden.

Én mindig is sportoltam, jól ettem, de a genetika kib@szott velem és a fenekemnél oldalt mindig volt egy csúcsosabb rész, amit rühellek. A kezelés megoldotta, pont senkinek nem meséltem el, mert az én dolgom.

2024. jún. 6. 10:53
 18/21 A kérdező kommentje:

17

Igen, ez a dolog marha idegesítő nálam is... Ha megfeszülök sem megy le a hasam. Nagyon sokat sportolok, egészségesen eszem, minden más tök jól néz ki rajtam, a kortársaim irígyelhetnek, de még a 30-asok is (én 40 vagyok). És a hasam mindeközben nem is csak egy ilyen kis cuki pocak, hanem tényleg rendesen megmarkolható zsírpárna... De ha lejjebb fogyok az meg már a testem többi részén néz ki szarul... Tök bosszantó hogy mennyi energiát fektetek abba hogy jól nézzek ki, és mégsem tudom olyanra hozni magam amilyenre szeretném. Pedig én aztán tényleg mindent megteszek érte, nem lustálkodom, egészségesen élek... Szóval szerintem ki fogom ezt próbálni, ha van rá megoldás, akkor végülis miért ne? :) Ha meg nem jön be, akkor max buktam egy kis pénzt. Költöttem már feleslegesen ennél sokkal többet is. :D Ha meg bejön, akkor egy egész éltemben bosszantó dolog oldódik meg.

2024. jún. 6. 11:35
 19/21 anonim ***** válasza:
68%

Kedves válaszoló, aki szerint a kavitáció működött, nem csoda, hogy működött ha mellett kemény diétát tartottál :D Ha csak a diétát tartod ugyanúgy működött volna. Az összes ilyen kezelésnél diétázni kell mellé, csak akkor "Működik"..

Kérdező az meg genetika, hogy kin hol van a zsír. Van akiről szép egyenletesen megy le, van akinek elfogynak a mellei, de a hasán még mindig van. Nem biztos hogy pont oylan tökéletes lesz, mint amit az ember szeretne. Viszont továbbra is diétázni kéne és sportolni mert remélhetőleg onnan megy le, ahol több van, a kavitációt is kipróbálhatod, ha van rá kereted, miért ne. Amit még érdemes lenne tenni az a törzsed, hasad, feneked, hátad fejelsztése - ha feszesebb és izomasbb mindenhol akkor sokkal jobb tartásod és arányaid lesznek és ugyanaz a zsír sokkal kevésbé feltűnő.

2024. jún. 6. 12:29
 20/21 A kérdező kommentje:

19

De 52 kilóról már hova diétázzak?? :) Nem akarok lejjebb fogyni... És igen, pont így jártam, mellem kb már nincs (mondjuk ez engem nem zavar), visoznt ott a has... Már jó ideje súlytartáson vagyok amúgy, és tényleg nem látom értelmét hogy tovább fogyjak, mert az arányokon nem fog változtatni és csak hülyébben fogok kinézni. Volt már rá példa korbban, voltam 49 kilós is, de akkor nem éreztem jól magam. És edzek is az említett testtájakra, azt nem hagyom abba. :) Lehet hogy idővel jobb lenne csak az edzés miatt is, de azért izmot építeni az évek kérdése, főleg naturálban egy 40 éves nőnek... Csinálom-csinálom, de na... Ha létezik könnyebb út, és mgtehetem, miért ne? :) Ettől az edzést még nem fogom abbahagyni.

2024. jún. 6. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!