Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Zsírbontó alakformáló kezelése...

Zsírbontó alakformáló kezelésekkel tapasztalat?

Figyelt kérdés
Jó, gondolom hogy most le fogtok hurrogni. Szóval kezdjük ott, hogy szépen lefogytam Kcal számolással. Nem kellett sokat, csak 8 kilót, jelenleg 165/52 vagyok. Rendszeresen edzek, bringázok, heti 2-3x súlyzós edzéseket végzek és egészségesen étkezem. Egészen jól nézek ki, főleg 40 éves koromhoz képest, de... a hasam még mindig zsíros, nagyon elégedetlen vagyok vele. Lejjebb már nem akarok fogyni, mert akkor meg már a bordáim fognak kilátszani. Magam is nehezen hiszem el hogy működnek ezek a mindeféle zsírbontó kezelések. De van esetleg aki kipróbálta és van vele tapasztalata? Működött vagy sem? Tényleg nem vagyok kíváncsi a lehurrogásra, mert magam is szkeptikus vagyok, így csak személyes tapasztalatokat várnék, minden mást lepontozok.
2024. jún. 6. 08:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
13%
Nem működik
2024. jún. 6. 09:23
 2/21 A kérdező kommentje:
próbáltad?
2024. jún. 6. 09:28
 3/21 anonim ***** válasza:
51%
Milyen zsírt akarsz bontani? Ami a túlélésedhez kell? Mert már csak az van rajtad...
2024. jún. 6. 09:38
 4/21 anonim ***** válasza:
30%

Kavitáció? Nagyon jó.

Célzottan egy részt tudnak kezelni, és tényleg szakembert válassz, ne valami kozmetikus, aki megvette a gépet, hogy bővüljön a profilja. Pl csont felett nem kezelhet, stb.

Van egy kemény étrend mellé, szénhidrát tilos előtte-utána, sok folyadék.

2024. jún. 6. 09:50
 5/21 A kérdező kommentje:

3, milyen alapon gondolod hogy nincs rajtam zsír? Nem láttál, nem tudod mennyi rajtam az izom, nincs innfód a tertszir százalékomról, a zsír-izom arányomról... Amúgy meg még mindig egsézséges határon belüle van a BMI-m is, elvileg 50,4 kilóig mehetek le. Amúgy meg nem ez volt a kérdés. :)

4. Igen, akár ez a kavitációs. Próbáltad?

2024. jún. 6. 09:58
 6/21 anonim ***** válasza:
80%
Nem kell próbálni, hogy tudjam, f_szság. Miért? Mert ha működne, mindenki ezt csinálná. Ennyire egyszerű.
2024. jún. 6. 10:04
 7/21 anonim ***** válasza:
53%

Igen próbáltam, nekem bejött.

Rajtam nem volt felesleg nagyon, nem 10 kilót kellet lemozgatni, max kis téli hájat, csak a csípőmnél mindig nehéz volt célzottan onnan leépíteni.

Van egy másik fajta, amikor egy tekercset görgetnek, ami szív és gyúr közben. Az fájt is, és nem is volt annyira jó. Az inkább narancsbőrre való.

A kavitáció másképp bont, hatásos, de ezért is kell figyelni, hogy szakszerűen történjen mert minden élő szövetet bont.

2024. jún. 6. 10:05
 8/21 anonim ***** válasza:
51%

7 vagyok, rosszul fogalmaztam meg, de remélem érthető volt.

#6 nagyon drága, átlag fizetésből nem engedheted meg magadnak. Ennyire egyszerű amiért nem használja mindenki.

2024. jún. 6. 10:06
 9/21 A kérdező kommentje:
7-es köszi a tapasztalatot. Nekem sem kell ilyen sok kilót lemozgatni, tényleg csak a hasam lehetne laposabb, nagyon mex 1 kg zsír lehet pluszban, de inkább csak fél. Ehhez vajon hány kezelés kell?
2024. jún. 6. 10:07
 10/21 anonim ***** válasza:
25%

Nem kilóban mérnek, hanem centiben. 2x voltam egy hét különbséggel, de a speckó diétát tartottam végig.

A második után rohamosan indult lefelé.

Célzott tornával sosem értem el ilyen eredményt, úgyhogy biztos működik.nem jött vissza.

(ne akkor menj, amikor megvan, mert elönt, de ezt úgyis elmondják)

2024. jún. 6. 10:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!