Mennyire hatásos a reductil? Tapasztalat?
Jövő héten tervezem dokihoz menni és feliratni. 25kg feleslegem van, sajnos, és a könnyebb kezdésért gondoltam kipróbálom ezt a gyógyszert. Tényleg hatásos? Mik a tapasztalatok? Főleg azok írjanak létszi akik próbálták, vagy ismerősük által tudnak vmit.
Amugy diéta és mozgás mellett szedném, tehát nem csak magától a gyógyszertől várom a csodát.
Köszi!
Szia! Én próbáltam, és nem használt. Nekem az Adipex jött be végül, ami csökkentette az étvágyamat, ezt postai úton rendeltem, 1 havi adagot szedtem be, többet nem mertem, de elkezdődött a fogyás, és utána már könnyebb volt (és én is "könnyebb" lettem :-))
Ha adhatok tanácsot, a KENYERET felejtsd el, egyszer s mindenkorra, és hamar le fogsz fogyni.
Biztos írnak majd olyanok is, akik gyógyszerellenesek, de ők biztosan nem küszködtek ilyen problémával, és könnyű mondani, hogy ne szedjed. Én azt mondom, mértékkel!! Lehet, hogy neked beválik a Reductil is! Sok sikert kívánok!!
Igen, énis ugymond, elősegítés képpen szeretném szedni, hogy könnyebben beinduljon a fogyás. Én egy, max két hónapig szedném. Addigra átáll a szervezetem és nem lesz rá szükségem. Köszi a választ!
Ha van még másoknak is tapasztalat, létszi írjatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!