Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehetséges hogy 13 kiló...

Lehetséges hogy 13 kiló minusszal is ugyanúgy hájas vagyok?

Figyelt kérdés
70rol 57lettem de ahogy bugyiban allok a tükör előtt pontosan ugyanúgy kibuggyan a hájam két oldalt mint eddig. Lehetséges ez? Vagy az már csak a bőr?
jún. 1. 20:12
 1/8 anonim ***** válasza:
43%
Csak bőr
jún. 1. 20:27
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Attól függ hány centi vagy. Mert ha mondjuk 160-165 körül, akkor még lehet ott némi zsír, de azért nem olyan sok hogy hájasnak érezd magad. Ha 150 körül akkor pedig még egész sok is ez a súly.

13 kiló felesleg még nem nyújtja annyira meg a bőrt hogy azt lásd szerintem.

jún. 1. 20:38
 3/8 anonim ***** válasza:
Csináltál előtte képet? Ha igen, rakd egymás mellé az előtti és az utáni képet. Valószínűleg nem "buggyan ki ugyanúgy" mint azelőtt, csak néha az ember ha belenéz a tükörbe fogyás után, akkor nehezen látja a különbséget. De nyilván a magasság is számít, nem mindegy hogy 155 centi vagy, vagy pedig 170. De mielőtt bármilyen következtetést levonsz, mindenképp érdemes egymás mellé rakni az előtte-utána képet, ha van, mert ott látja meg valójában az ember a különbséget.
jún. 1. 20:42
 4/8 anonim ***** válasza:
0%
Biztos hirtelen fogytál és a tested nem tudta követni, tehát lóg a bőr.
jún. 1. 20:42
 5/8 anonim ***** válasza:
90%
Lehetséges, én 56 kg vagyok, 161 cm és oldalt nekem is kicsit kibuggyan.
jún. 1. 22:46
 6/8 A kérdező kommentje:

168 vagyok és kb 4-5 hónap alatt ment le ennyi

Van régebbi kép de én nem sok különbséget látok.

jún. 2. 07:03
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem akkor max valami babahájad leghett ott ilyen adatokkal.

Én 165/52 vagyok, 60-ról fogytam le nemrég, tök vékony vagyok, viszont a hasam környékén még mindig van felesleges zsír. De az már ott marad, nem tudok vele mit kezdeni, ennél jobban nem akarok lefogyni. Pedig folyamatosan edzek is hogy legalább feszesebb legyen, de az sem elég. 2-3 kilót még te is leadhatsz ha nagyon zavar és akkor jobb lesz, de többet nem szabad. És edzés persze, az fontos. Nekem is biztos segít azért valamennyit, de azért én már mégiscsak elmúltam 40, tökéletes hasam már sose lesz, ez van. :)

jún. 2. 07:52
 8/8 anonim ***** válasza:
Helytelen életmóddal az is simán lehet, hogy a fogyásod java izom és víz, a zsír nagy része pedig megmaradt.
jún. 4. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!