Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha a szociális...

Mit tegyek ha a szociális életem rámegy a fogyókúrára?

Figyelt kérdés
Sajnos egyik barátom se épp egeszsegfanatikus...amikor találkozunk beülünk mekibe meg iszogatunk valahol valamit. Na mármost én sikeresen leadtam 8kilót és nem szeretném visszaszedni,de úgy érzem a társaság ami körülvesz akadály lesz ebben... még az csakcsak járható út hogy én a mekiben eszek valami kicsi szendvicset vagy salátát,tekercset,vagy ha épp plázában vagyunk én más standnál eszem, de kezdem úgy érezni hogy nem igazán akarok alkoholt inni mikor találkozunk...nem hiányzik.. sokaig volt sajnos a hétvégéim része,meguntam,nekem az nem az a program amire igazából vágynék. Viszont ha egy bárba beülünk,ott már nem sok opció marad. Vagy alkohol,vagy valami cukros lötyi. Nem igazán érzem normálisnak ha vizet kérnék, pedig nem vagyok oda a cukros üdítőkert se már egy ideje. Általában pár rövidet iszok,ami bár több kalória de kevesebb mennyiséggel megvan a hatás (helyette kihagyok egy étkezést pl). Még szeretnék 2-4 kilot leadni de úgy érzem azzal hogy életmódot váltottam, több sport,kevesebb kaja,válthatok társaságot is,mert egyszerűen kilógok...mondana valaki pár biztató szót ezügyben?🥺
2024. máj. 25. 22:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

vagyis hát nem érezném magam jól józanul közöttük

Ideje új barátokat keresned

2024. máj. 26. 10:00
 12/18 A kérdező kommentje:
11# jó ez csúnyán hangzott de nem velük van a baj😅 egyáltalán nem szeretem józanul a pias embereket. Kell hogy egy szinten legyünk a kapcsolodashoz😄
2024. máj. 26. 10:25
 13/18 anonim ***** válasza:
100%
Talán nem megfelelő emberek vesznek körül.
2024. máj. 26. 12:51
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Magyarul az a bajod, hogy van egy szar baráti társaságod. Oké, mi a kérdés? Dobd ki őket.
2024. máj. 26. 14:18
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

Felnőtt ember vagy, döntéseket tudsz hozni. Ha a társaságodban azokat csinálod, amit egyébként nem szeretnél, szimplán csak a megfelelési kényszer dolgozik benned. Mondj nemet. Igyál vizet, egyél kalóriaszegényebb kajákat mellettük is. Vagy később mi lesz? Majd az örökkévalóságig engedsz nekik és folyamatosan mérgezed magad mellettük, mert Ők piálnak?

Egyébként pedig, én biztosan társaságot cserélnék, mert, ha igazán a barátaid lennének, akkor támogatnának ebben. Rossz közeg ez sajnos, később fogsz rájönni.

Amint elkezdesz magadra fókuszálni, nagyon sok ember fog leperegni rólad, ez az egyik legnagyobb igazság. Hidd el, hogyha nem innál velük, meg ilyesmi, akkor nem is foglalkoznának veled, elkönyvelnek szimplán annak, hogy megváltoztál. Igen, megváltoztál, jó irányba.

2024. máj. 26. 19:03
 16/18 anonim ***** válasza:
0%
18 felett majd fog változni ez is. Pl nem igénytelen helyekre fogtok járni mint a meki :)
2024. jún. 6. 11:52
 17/18 A kérdező kommentje:

30asok vagyunk...

Nem tudtam hogy kaja-sznobok is vannak itt...

2024. jún. 6. 11:59
 18/18 Kedves Vezető ***** válasza:
Főzzél otthon, alakítsd az étkezésed is, addig se ülsz, amíg elmész megvenni az alapanyagot, megcsinálod, a mondjuk laktató, de nem zsíros ételt.
2024. jún. 6. 12:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!