Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit kellene fogynom?

Mennyit kellene fogynom?

Figyelt kérdés
162 cm és 58 kg vagyok. 17/L. Mennyi kalóriát kell bevinnem, hogy fogyjak? Milyen mozgásokat végezzek? Előre is köszönöm!
2010. okt. 28. 19:58
 1/3 anonim ***** válasza:

Itt meg tudod nézni, hogy mely esetekben, mennyi kalóriára és egyebekre van szükséged:

[link]

A fontot állítsd át kilóra, de hagyd a 0,5-öt, nem sok felesleged lehet, ha van, így heti 1 kg fogyásra nem igen számíthatsz. Nem csak a kalória mennyisége is számít, a minőség is fontos, tehát minél egészségesebb ételekből vidd be a kellő kalóriát, csökkentsd le a szénhidrát bevitelt. A mozgás pedig min. heti 3 legyen, ha minden másnap csinálod egyik hétre 3 másikra 4 alkalom jut, ez szerintem elegendő. Az, hogy milyet végezz, az állóképességedtől is függ. Ha eddig nem igen mozogtál, akkor maradj a közepes tempós edzéseknél, pl. 30-60 percet futsz vagy biciklizel. Ha eddig is mozogtál valamit, kezdhetsz rögtön intervallum edzéssel, ami hatásosabb, de csak akkor, ha teljes erőbedobással végzed. Ha kérdésed van, írj rám nyugodtan.

2010. okt. 28. 20:12
 2/3 anonim ***** válasza:
Fogynod 58 kg-ot kellene. 0 kalóriát bevinni. Semmilyen mozgást; a mozgás izmot "termel", ami nehezebb mint a zsírod, ergo testalkatra nem híznál, de súlyra igen, aztán megint menne itt a rinya.
2010. okt. 28. 20:15
 3/3 A kérdező kommentje:

Az elsőnek köszönöm a válaszát. Nem anorexiás akarok lenni, csak egy kicsit csinosabb!

Kedves 2. válaszoló! Nem tudom miért kell bunkó ilyen választ írni, de remélem most már jobban fogsz aludni :)

2010. okt. 28. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!