162cm 60kg sok felesleg?
Figyelt kérdés
14L nem sportolok a sulin kivul.2010. okt. 28. 19:45
1/5 anonim válasza:
Ha látnánk képet rólad,akkor mondhatnánk véleményt. :)
Amúgy én 160cm vok,és 52kiló. Sajnos rajtam (is xD) megláccik,ezért kezdtem rubint réka dvd-t. :P
Ha te soknak találod,kezdj te is nyugodtan bele. ;) Vagy fuss,ússz,bicajozz,túrázz,ússz :D
Ha RR-mellett döntesz,akkor: [link]
Soksikert ;D
3/5 anonim válasza:
Ha nem sportolsz, akkor kicsit sok, hisz nem mondhatjuk, hogy izom miatt ennyi. Természetesen nem úgy sok, hogy nagyon kövér vagy és te jó ég :). Ha el kezdenél rendszeresen sporolni valamit, akkor lemenne a pár kg felesleg. De ajánlatosabb testzsírszázalékot mérni. Viszont drasztikus diétába semmiképp se kezdj, hisz fejlődő szervezet vagy. Ha csak az alapokat betartod, kerülöd az édességeket, este már nem eszel nehéz kaját, s tényleg beiktatsz egy kis mozgást, 1-2 hónap után láthatod a változást :).
4/5 anonim válasza:
határ eset max 62 kg-ig mehetsz mozogj!
5/5 anonim válasza:
csak 14 éves vagy!ebben a korban ez bocsi,de sok...főleg,hogy nem is sportolsz,ezért valószínű,hogy nem a sok izom miatt vagy ennyi kiló.én 164cm-hez vagyok 52kg,és ez se kevés hanem pont jó,de csak azért mert izmos vagyok,futok,eddzek,táncolok stb. de az számít még nagyon hogy MIT eszel.főként zöldség,gyümölcs,magok-ezeket helyes fogyasztani (szerintem.persze sokan nem így gondolják,de nekem mindegy)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!