Sos, szeretnék tartani egy 4napos lé böjt kúrát, (5-napos lett volna de az ájulás környékezett) többi lent. Mit lehet tenni?
Nem vagy még kész rá, ne csináld!
Először kezd kicsiben, időszakos böjttel, hogy hozzászoktasd a szervezetedet illetve leszoktasd a függőségről. Mondjuk fél napig nem eszel, aztán 24 óráig és így tovább emeled, ha ezek már jól mennek.
Ha viszont mindig rosszul vagy, akkor ez nem neked való!
Kis rosszullét még belefér, igyál sokat és aludj el, de ha úgy érzed, hogy abba kell hagynod, akkor ABBA KELL HAGYNOD!!
Nem mindenkinek való a böjt pláne, ha fejben sem vagy még kész rá, mert ehhez egy másfajta tudatszint kell és nem rögtön egy több napossal kellene kezdeni..
3-as, kérdező: a tojásosat már próbáltam, de én nem bírtam és szerintem te is megutálnád a sok tojást már pár nap után - én amúgy sem vagyok nagy tojásfogyasztó.
A dinnye szezonban jó lehet, mivel magas a víztartalma és alacsony a kalóriatartalma, de az ilyen egyhangú diéták szerintem nem tarthatók fenn hosszú távon...
Minden, ami kúraszerű, megvonással járó szarság, az ezt fogja művelni a szervezeteddel. Ha normálisan akarsz fogyni, ahhoz türelem, kitartás, hosszú hónapok, évek kellenek.
Ez a modern 21. század. A futár az ajtóban, a fotocella kinyílik kilincset se kell mozdítani, a gyors kaja megvan 3 perc alatt. Az ember már elfelejtett küzdeni, mindent gyorsan és azonnal akar.
De a természet még mindig erősebb, a fogyáshoz idő kell. Ezt nem lehet holmi kúrácskákkal, munka nélkül megúszni! Sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!