Nagy baj ha nem tornázok még pár napig? Nem bírom ezt a nagy meleget, tegnap is az ájulás közelében voltam.
Picivel több mint 16 kilót fogytam, tornával , és egészséges kajákkal. De ez a hőség nagyon meg visel. Tegnap nem is egyszer az ájulás közelében voltam.Hát még ha tornázom ,akkor el is ájulok.
A diétát ugyan úgy folytatom. Csak a mozgást szüneteltetném pár napig, amíg elmúlik ez a hőség.
Evvel nem rontom el a fogyókúrát? Már a felesleg kettő harmadát leadtam, és nem akarom hogy pont a végénél rontsak bele.
Ha rosszul vagy, alap, h nem tornázol. V addig próbálj valami lájtosabbat, esetleg este, mikor már hűvös(ebb) van. Vagy ventillátor bekapcs, és úgy torna. :)
Ne a legnagyobb melegben, mert úgy összeesés lesz belőle.
Szerintem is ha tudsz, este tornázz, akkor már nincs ilyen nagy hőség.Viszont ha nagyon rosszul vagy este is, akkor ne tornázz.
Én tegnap voltam konditeremben, és nehezebben ment, mert a melegtől fájt a fejem, most is fáj, de azért ma sem hagyom ki az edzést.Engem is megvisel ez az idő, már alig várom, hogy ősz legyen, jó az idő, a táj is nagyon szép.:)
Én egész nyáron hanyagoltam inkább a mozgást.. Csak heti 3x mentem el biciklizni 30 percre, amikor kicsit hűvösebb volt.
Én olyan szinten nem bírom a meleget.. Pedig még a klíma is megy itthon! De kinézek és látom a napsütést, és már kb rosszul leszek tornázás közbe..
Ne haragudj, de ez csak kifogás. Este már nincs annyira meleg, hogy az ember ne bírja. Ősszel meg majd az eső miatt nem lehet mozogni, télen meg a hideg miatt.
Nincs rossz időjárási körülmény a mozgáshoz (leszámítva a szélsőségeket), csak kifogások...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!