Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akiknek nincs park a közelében...

Akiknek nincs park a közelében, azok hol futnak?

Figyelt kérdés

Szeretnék futni, de itt nincs park, erdő, mező...

A járdán, emberek közt futni olyan béna...nem láttam még egy futót sem errefelé, meg nem akarom, hogy összesúgjanak mögöttem, hogy fogyókúrázom.. (165 cm, 60 kg...)

Ti nem érzitek feszélyezve magatokat?

2011. júl. 13. 20:16
 1/7 anonim válasza:
Ne érdekeljen más, csak arra gondolj, hogy mozogsz és ez jó lesz neked.
2011. júl. 13. 20:21
 2/7 anonim ***** válasza:
A városban. Fuss estefelé, 8-9körül vagy még utána, akkor kevesebb a járókelő. Az meg ne érdekeljen, hogy ki mit gondol.
2011. júl. 13. 20:24
 3/7 anonim ***** válasza:
72%

én helyben szoktam a szobámban, 10 percet v többet.

így nem lát senki :)

2011. júl. 13. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:

Énis városban szoktam, sajnos felénk sics park, így járdán, ami azért annyira nem egészséges ugye az ízületekre..

Én estefelé szoktam olyan fél 9 körül, akkor talán már nincsenek annyian az utcán, bár néha így is feszélyezve érzem magam.

Ha esetleg tudsz valakit, hívd el magaddal, jobb mint egyedül:)

2011. júl. 13. 20:28
 5/7 anonim válasza:

Szerintem nyugodtan futhatsz utcán,járdán...ne törödj mit mondanak,a futás egészséges.

máshol megszokott hogy reggel korán futnak az emberek,és azt modnjákhogy ne milyen egészségesen él..

itt nálunk tudjukhogy ha valaki pl reggel korán fut,aztmondják ne de hülye...modnjuk ez már kezdett elmulni,de még itt tartunk. sajnos. de te fuss nyugodtan ahol tudsz. ne foglalkozz mit mondanak.

2011. júl. 13. 20:40
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
lesz.rom, hogy béna, út szélén, járdán futok.
2011. júl. 13. 22:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Én szoktam látni a környékünkön, hogy fut 1-2 ember. Tegnap fél 12-kor jöttem haza és akkor futott egy pasi. Ha nem lenne a környékünkön pálya futnék a járdán. Lesz*rom, hogy ki mit gondol, fogyni akarok és ezért teszek.

Szerencsém van, 3 percre van tőlünk egy iskola és annak az udvarán van salakos pálya. Odajárok kocogni:)

16/L

2011. júl. 14. 07:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!