Szerintetek mennyi az ideális testsúly?
Kíváncsi lennék, ki mit gondol.
Mennyi lenne az ideális testsuly a következő magassagokhoz:
150 cm
160 cm
165 cm
170 cm
175 cm
Mert sokszor hallani, hogy a magassagbol kb 110-120at kell kivonni, és akkor néz ki jól az ember és akkor jó a súlya, viszont szerintem egy 150 cm-es lánynak nem kell pl. 30-35 kilonak lennie 😀 de pl 165nel tényleg 45-55 körül kéne lennie az embernek?
Ami a BMI-nél benne van abban a cuki kis zöld sávban.
(Ha normál testalkatról van szó)
"mondta a barátom is hogy ne fogyjak mert eltunik a szép formás lábam...de így fogalmam sincs mit csináljak "
Előszöris dobd ki a barátodat! Elég buta szegény! A sportolástól pont hogy formásodni fogsz!
És a 110-120 mínusz teljesen jó lányoknál. De normál testalkatra nézve. Mert egy 130 centis liliputi nem 10 kg-mal ideális...
Én egy 160 centis nővel(nem csajjal) vagyok, 40 kiló úgy hogy formás izmos segge van. Pont tökéletes!
Úgyhogy egyáltalán nem értem a kérdést...
Magasság-100/110
120 az már sovány, azaz nem egészséges.
Én 175cm/64kg vagyok, nagyobb fogyás után. Igazából nekem már 70 kilóval se volt semmi bajom magammal, csak még ment le a sulyom kicsit utána is, azzal a diétás életmóddal amit évekkel ezelőtt kialakítottam magamnak mikor fogyni kezdtem, és azóta is ezzel élek. Bmi szerint 75 kilóig azaz magasság -100, nem vagyok túlsúlyos orvosi értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!