Szerintetek mennyi az ideális testsúly?
Kíváncsi lennék, ki mit gondol.
Mennyi lenne az ideális testsuly a következő magassagokhoz:
150 cm
160 cm
165 cm
170 cm
175 cm
Mert sokszor hallani, hogy a magassagbol kb 110-120at kell kivonni, és akkor néz ki jól az ember és akkor jó a súlya, viszont szerintem egy 150 cm-es lánynak nem kell pl. 30-35 kilonak lennie 😀 de pl 165nel tényleg 45-55 körül kéne lennie az embernek?
Nincs ideális.
170cm vagyok, 3 éve edzek lassan. Nekem a 85kg is ideális, 15-18% testzsírszázalék, erősebb vagyok.. Voltam már 68kg is, de az annyira nem volt kellemes, folyamatosan szédültem, gyengébb is voltam erőszintben.
Csontozat vastagságtól, izom tömörségtől is függ.
Ugyanúgy jó lehet a magasság -100, mint a magasság -105, -110, -120 is akár.
Egyetértek a többiekkel.
Ez abszolút csontozattol függ de ha általánosítani kéne akkor szerintem a magasság minisz 105-110 az ideális.
De tenykge az izomtomegtől is fugg, mert nekem van olyan ismerősöm aki 175 cm és 65 kiló és teljesen izom a másik meg 175 cm és 55 kiló és nincs rajta izom. ES az első sokkal jobban néz ki.
Van aki genetikailag nagyon vékony én is olxna vagyok 172 cm hez 51 kg.
De ez genetikailag ilyen és néha nem előnyös
Én pl 168 vagyok.
A legjobban 55-56 kilósan nézek ki, még nem sovány, de tök okés, és ezen a súlyon funkcionálok legjobban.
Voltam 65 is, amin bőőőven volt már hasam és 45 is, amikor - na, ezt hagyjuk... :D
Anyukám 149 centihez volt mindig 42 kg.
Én 159 centihez mikor 55 kg voltam, nagy volt a fenekem, combok, hasam. Aztán lefogytam 52-re, sokáig ez volt, akkor több volt rajtam az izom, mint most. Most 46-47 kg vagyok.
En 167 cm vagyok voltam 52 kg az szep volt es sovany, de 55 kgnál mar plottyedt voltam.
Most edzeni jarok 62 kg vagyok es feszes formas izmos.
Ugyhogy ez sok mindentol fugg.
Mig nem sportoltam az 55 kg is " sok" volt.
Miota sportolok a 62 se "sok" .
Pedig ugyan ugy vekony vagyok hiaba a 10 kg. 😃
Szemelyi edzom azt mondta a merleget basszam ki. Az fals informaciot ad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!