Az baj ha későn vacsorázok?
Mostanában elég későn kb. 9-kor szoktam vacsorázni, mert 6kor eszem uzsonnát és csak ilyenkor vagyok éhes.
Tojásrántottát szoktam enni 2db fehérjéből és 1 db egész tojásból, 3-4 szelet csirkemellsonkát és zöldségeket hozzá. Ez így kb.300 kalória.
Lefeküdni 10 körül szoktam.
Rendben van így?
Illetve tudnátok még vacsora ötleteket adni?
"baj ha későn vacsorázok?"
Ha nem tapasztalod, hogy az alvásod minőségét negatívan befolyásolná, akkor nem.
"tudnátok még vacsora ötleteket adni?"
Én is cottage cheese-t szoktam vacsizni zöldséggel. :) Alvás elött a sok protein kifejezetten jó lehet.
De amúgy rendesen bevacsorázni lefekvés előtt nem egészséges, nem tesz jót a szervezetednek. De fogyás szempontjából mindegy. Szerintem próbáld meg átütemezni az étkezésed. Pl az uzsi legyen nagyobb adag, és akkor vacsira már neked is elég lehet egy cottage cheese, vagy valami más ilyen könnyű dolog.
Én azért eszem ilyen későn, mert normálisan megvacsorázom 7-8 körül, de aztán még leviszem a kutyát egy 2 órás sétára, naná hogy megéhezem utána.
Ez sok ilyen kozel lefekvés előtt.
Vagy legyen korábban az uzsi és a vacsi is vagy legyen nagyobb az uzsi és ne vacsorázz
Én este 11-kor vacsizom, de 3-kor alszok el kb.
7-8 kor kelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!