Miért nem hallgatnak meg az emberek?
Ha észreveszik, hogy fogytam, sok hűledezés után végül megkérdezik, hogyan. Elmondom, hogy tartom helyesen a kalóriadeficitet, mozogok, sportolok, felszámoltam az étkezési zavaromat. Állandóan tamáskodnak, belekötnek, okoskodnak, vagy éppen végig sem hallgatnak. El vannak akadva a kinézetemen, hogy milyen jó lehet nekem. De a hogyan-t nagyon kétkedve fogadják. "Na majd én is megpróbálok fogyni, de én nem számolgatok az biztos, majd rendelek X csodatablettát majd attól fog nekem sikerülni"- már nem próbálom őket lebeszélni erről az ostobaságról, belefáradtam, hogy a bogyók ellen érveljek.
Belefáradtam, hogy ostobán fogják fel az egészet.
Nem tudom, ti hogy vagytok ezzel, hogyan kezelitek őket?
Majd a saját kárukon megtanulják, hogy nincs más hatásos módszer, se csodaszer. Nekünk,akik a kalóriaszámolással fogyunk/fogytunk legyen elég a saját sikerünk. Mások gondolkodásáért nem mi felelünk.
Egyébként lehet sikerük a mától nem eszek lisztet, cukrot, kenyeret, tésztát típusú fogyózóknak is, és ha bírják, hát csinálják.
Volt nekem is hasonló és emlékezetes helyzet még régebben. :) Elkezdtem sportolni, biciklizni, minden nap egy kicsit. Pár hét múlva munkatársnőm odahívott, hogy:
- Hallod, hogy fogytál le?
- Hát elkezdtem minden nap biciklizni...
- Jah, akkor mindegy...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!