Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez soknak számít?

Ez soknak számít?

Figyelt kérdés

Mindig attól félek hogy elhízok ezért van olyan hogy egy nap csak kétszer eszek délben és este. Ma viszont nagyon sokat ettem már azon gondolkodom mi lenne hogyha hánytatnám magam de egyébként ezeket ettem ma:

Ránttohús rizibizivel, három kakaós palacsinta és nem sokkal utána szintén három palacsintát ettem 2 kakaósat 2 túrósat és most nemrég pedig rántothúst ugyanúgy rizibizvel és majonézzel plusz egy tejszeletet (a reggelit kihagytam). Szóval szerintetek is soknak számít ez illetve jó ötlet lenne ha hánytatnám magam?

márc. 15. 17:50
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

A bulímiának nincs köze a nemedhez. És nem érzik a betegek, hogy baj lenne velük. Pont, mint te. Valami lelkileg nem oké veled és ez idővel rosszabb lehet.

Ha az evés bűntudattal jár együtt, az evészavar.

márc. 15. 19:31
 12/36 anonim ***** válasza:
Nem avval van itt a probléma, hogy amúgy annyira visszafogod magad, hogy most az egyszer "elkattant" benned valami, és ezért ettől a szokásosnál jóval többet? Szóval egészségtelenül visszafogod magad, keveset eszel? Most ne erről az egy napról beszéljünk, hanem az összes többiről.
márc. 15. 20:37
 13/36 A kérdező kommentje:
Megpróbálom leírni mit érzek. Amikor többször eszek egy nap például három alkalommal akkor utána elfog a bűntudat hogy "jajj most miért voltam ilyen hülye hogy három alkalommal ettem az ebédből vagy a vacsorából dagadt leszek és stb" mintha kapnék egy parancsot hogy két alkalomnál tovább ne egyek.
márc. 15. 20:52
 14/36 anonim ***** válasza:

Ez alsóhangon is 2800-3000 kalóriát körül lehet. Ha így folytatod valóban el fogsz hízni.

Az pedig, hogy hányszor eszel teljesen mindegy. A kalóriák számítanak. Ha 2x eszel, akkor is tudsz hízni, ha kalóriatöbbletben vagy.

Én volt amikor 5x ettem, mégsem híztam.

Már most is evészavaros vagy, később ez csak rosszabb lesz, ha nem kezelteted.

márc. 16. 09:50
 15/36 anonim ***** válasza:

5#

Nem tudjuk a grammokat, de ez minden, csak nem ideális..

-6db palacsinta

-2x rántotthús rizibizivel (1 normál szelet rántotthús 300-400 kalória simán van) + majonéz, amiben 10g-ban is 50-60 kalória van, és 10g-nál jóval többet szoktak az emberek használni.

-Tejszelet az nem vészes, 120 kalória kb.

+gondolom cukros sz*arokat iszik, 1 liter cukros üdítőital 400-500 kalória.

Szóval nem, ez rohadtul nem ideális, szerintem a 3000 kalóriát lehet alá is becsültem az előző válaszomban.

Alig visz be fehérjét, mellé rengeteg zsír, ami hosszú távon nem lesz kifizetődő.

Kérdező: Kezeltesd magad, mert rossz vége lesz. Hiába akarod magadnak magyarázni, hogy nem vagy beteg és nincs szükséged szakemberre.. Általában pont azoknak kell szakember, aki nem meri magának bevallani mert szégyelli..

Keress fel egy hozzáértő dietetikust, aki összeállít egy normális étrendet neked.. Illetve pszichológus sem árt, aki rendet tesz a fejedben.

márc. 16. 10:00
 16/36 anonim ***** válasza:

Itt egy kicsit kedvesebb válasz:

Tapasztalatból írom, hogy így kezdődnek az evészavarok.

Ne agyalj a kalóriákon.

Valóban nem túl egészséges a napi 2szeri étkezés.

Továbbá: étkezések után (nasi után sem) egyáltalán nem kell érezned bűntudatot. A testednek kell az energia már csak a fenntartásához is.

A hánytatást egyáltalán nem javaslom.

Ne görcsölj rá erre az egészre.

A tested tudja mi kell neki.

Eleinte valóban lehet hogy többet fogsz enni, mivel addig kishíján éheztetted magad.

Majd egy kis idő után (ide türelem kell) újra beáll a szervezeted normális működésébe.

Adj időt és energiát a testednek!

Sok sikert kívánok az utadhoz! Szeresd magad!

márc. 16. 12:29
 17/36 A kérdező kommentje:
Csak szénsavmentes vízet iszok nem kell itélkezni kedves 15-ös válaszoló😒
márc. 16. 12:33
 18/36 A kérdező kommentje:
Egyébként meg köszönöm a válaszokat de egyben itt is bebizonyosodott hogy az emberek milyenek (tisztelet a kivételnek). Már megszoktam hogy az emberek csak játékszerek amiket el kell dobni ha meguntam őket szóval ez a történet itt most véget ér de kihangsúyozom hogy NEM FOGOK PSZICHIÁTERHEZ MENNI!! Nincs semmi baj velem csak az emberekkel és a társadalommal.
márc. 16. 12:50
 19/36 anonim ***** válasza:

"Már megszoktam hogy az emberek csak játékszerek amiket el kell dobni ha meguntam őket"

Tényleg vannak bajok a toronyban nálad. Most már nem csak az evészavar miatt kellene pszichológus.

márc. 16. 13:24
 20/36 A kérdező kommentje:
Erre nem tudok mit reagálni ez nem betegség ezt így kell csinálni mert ha máshogy csinálnám az emberek kihasználnának és gyenge lennék.
márc. 16. 13:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!