Ez soknak számít?
Mindig attól félek hogy elhízok ezért van olyan hogy egy nap csak kétszer eszek délben és este. Ma viszont nagyon sokat ettem már azon gondolkodom mi lenne hogyha hánytatnám magam de egyébként ezeket ettem ma:
Ránttohús rizibizivel, három kakaós palacsinta és nem sokkal utána szintén három palacsintát ettem 2 kakaósat 2 túrósat és most nemrég pedig rántothúst ugyanúgy rizibizvel és majonézzel plusz egy tejszeletet (a reggelit kihagytam). Szóval szerintetek is soknak számít ez illetve jó ötlet lenne ha hánytatnám magam?
Szuper ötlet lenne hánytatni magad, a legjobb, persze, írom ezt 10 év bulimia után.
Inkább a pszichiátereddel beszélnél.
Egy narancsot enni egész nap minden, csak nem normális.
Semmiképp se hánytasd magad, annak sosem lett jó vége.
Egyébként amit leírtál az egyáltalán nem sok, inkább ideális mennyiségnek tűnik. Viszont ha félsz attól, hogy elhízol, akkor érdemes lenne pszichiáterrel beszélned. Az teljesen rendben van, ha figyelsz arra, hogy mit eszel és próbálsz figyelni az alakodra, de ha már félsz a hízástól, akkor az könnyen nagyon rosszra fordulhat
A bulímia klassz dolog. Főleg amikor már a fogaid feketére rohadnak a gyomorsavtól és a torkodat érzéktelenségig felmarja. De karcsú lehetsz és az milyen szép.
Gyengébbek kedvéért szarkazmus.
Keress fel pszichiátert!
Mondok egy meredeket: akkor is bulímiás vagy, ha csak eljátszol a gondolatával és elhiszed, hogy az is opció.
Ugyanis a bulímia nem maga a hánytatás, hanem egy lelki betegség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!