Fehérje por használata?
Figyelt kérdés
Sziasztok nem rég vettem 500g fehérje port és utána néztem jobban de nem értem egyik oldal azt írja aki 70kg az 70gram fehérjet tegyen be fel liter vízzel keverje össze a másik meg 2g kell bele keverni naponta mivel én fogyni szeretnék/alacsony a fehérjem 69kg vagyok de nem tudom most mit kezdjek ezzel hogyan kell használni valaki tudna nekem ebbe segíteni? Tudom eléggé értetlen ez a kérdés de annyira össze kavarodtam hogy inkább olyant kérdezek aki használja rendszeresen és ért hozzá.márc. 10. 11:32
11/12 anonim válasza:
Egy törpenövésű nőnek lenne sok az a 69 kg...
12/12 anonim válasza:
Szia! A fehérjét alapvetően az ételekkel kell bevinni. Hús, hal, tejtermékek, hüvelyesek az ajánlottak, az ajánlott kalóriakereteden belül. Ha így nem tudsz elegendő fehérjét bevinni, akkor segíthet a fehérjepor, de azzal
sem a teljes fehérje szükségleted kell bevinni. A dobozon rajta van, hogy egy adagban hány gramm fehérje van. Normálisan beállított diétával igazából nincs szükséged ilyenre, de napi 1 adagot ihatsz, csak számold bele a kalóriakeretedbe. Mivel ezek általában ilyen édes csokis, epres stb ízűek, kvázi desszertként is fogyaszthatod.
A kalóriakeretedet a neten található kalkulátorok segítségével tudod kiszámolni, az adatait megadása után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!