Ez hormonok miatt lehet?
Egy unokatestvérem, akivel nagyon jóban vagyok, mindig mindent megoszt velem. Nemrég elmondta, hogy késett a menszesze. Nemrég azt is elmondta, hogy mostanában kissé sokat hízott. Kb. 3 hónapja 45 Kilogrammot nyomott, jelenleg 56-58 Kilogramm. Én kicsit soknak találtam, de javítsatok ki, ha tévedek. Eléggé aggódom miatta emiatt. Egyenlőre nem tettem szóvá ezt, féltem hogy belé verem az ideget.
162cm magas
Ez a hízási ütem nagyon gyors. Vagy észrevétlenül sokkal többet eszik mint eddig, vsgy betegség van a háttérben.
Menszesz nem függ őssze
Milyen hormonok? Van valami betegsége, ami összefügg a felborult hormonháztartással?
Egyébként most sem sok kiló. Lehet, hogy azért hízott többet, mert eddig nagyon sovány volt.
Ennek tobb oka lehet, o mit mondott?
En akkor híztam 1 honap alatt 6 kilot, amikor gyogyszert kellett szednem migrénre.
Ez nem normális és sok oka lehet.
Akár olyan is amiről te nem tudsz és ő vagy a szülei igen.
Mindenesetre őszintén beszélj vele erről, legfeljebb zokon veszi...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!