Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A fiúk akik 12-14 évesen...

A fiúk akik 12-14 évesen ducik, de 14-15 éves korukra vékonyak, ők inkább fogyókúra miatt lesznek azok vagy a hormonok miatt?

Figyelt kérdés

Csomószor láttam, hogy gyerek 11 éves koráig normális testalkatú, 12 évesen kis gömböc, aztán 14 éves kora körül meg teljesen lefogy és néha meg is nyúlik.

Mindig is érdekelt, hogy ezt fogyókúra okozza vagy ez csak magától jön így a gyerekeknél.

2023. jún. 12. 15:24
 1/6 anonim ***** válasza:
51%

Erre a felnőtt párkapcsolatok teljesen jó kategória...

Is-is. Akit én ismerek, ő sokat nőtt is a nyáron, tehát eleve ugyanazzal a súllyal nem lesz (annyira) duci. Illetve elkezdett sportolni, így sokkal arányosabb is lett az alkata, ahogy kezdett nőni.

2023. jún. 12. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Ez is, az is.
2023. jún. 12. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
65%
Egy részük idővel sportolni kezd, vagy aktív testmozgást kezd végezni, masik részük pedig annyit zabál amennyi belé fér és semmit nem mozog, csak olyan ütemben kezd nőni a magassága, hogy az egyre magasabbra nyúló testén egyre jobban szétoszlik a hája, és nehezeben gyűlik össze egy helyen.
2023. jún. 12. 15:56
 4/6 anonim ***** válasza:
46%
Csupán a hormonok miatt semmiképpen sem. Ez holtbiztos.
2023. jún. 12. 15:57
 5/6 anonim ***** válasza:
31%
Kamasz korban a szervezet minden feleslegeset felhasznál.
2023. jún. 12. 18:31
 6/6 anonim ***** válasza:
64%
Mondjuk ha azt nézem, hogy az öcsém 12 évesen 161 centi volt, 14 évesen meg már 175, akkor tényleg nem is értem az okát :D
2023. jún. 13. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!