Mièrt nèzek ki sokkal vèkonyabbnak mint ahány kg vagyok?
Figyelt kérdés
Vagyok kb 90 kg ès kinèzek vagy 70 nek . De mikor 70 voltam akkor meg 50 nek nèztem ki . Tőlem jóval magasabb emberek ugyan annyi kilóval sokkal kövèrebbnek nèznek ki . Rá lehet fogni hogy van aki magasabb ès ő is 90 kg de èn akkor is egy 20 ast letagadhatok . Hogy van ez ? Nem èrtem . Izmos sem lehetek mert nem edzem semmit.2022. jún. 17. 23:39
3/7 anonim válasza:
Mert tesképzavarod van, nem látod reálisan magad. Garantáltan nem nézel ki egy azonos magasságú veled egy súlyú embernél 20kg-al kevesebbnek, legfeljebb mások az arányaid.
4/7 anonim válasza:
Dehogy van neki, egyáltalán tudod mi az?
6/7 anonim válasza:
Amúgy korod, nemed, magasságod, erőnléted? Hogy szélsőséges példát mondjak, ugyanazokkal a számokkal, amivel egy csontritkulásos nyolcvan éves hordó alkatú, egy izmos fiatalember teljesen normális. Meg van, ami kevéssé feltűnő, amikor ketten összehasonlítják egymást: Nem csak a pocakot kell nézni, hanem lehet, az egyik ember arányosan vastagabb mindenhol bokától nyakig, csuklónál, mindenhol. Elég, ha csak egy-egy centivel, de az észrevétlen hoz egy csomó kilót. Aztán lehet a csípője is valakinek szélesebb, miközben teljesen szálkás, a másiknak meg csak a látványos hasa van, aztán se combja, se csípője... Valahol kell lennie annak a súlynak. Attól még, hogy valaki nem edz, lehet szerencsésebb adottságú. (Pl. ha meg tudsz csinálni 10-15 szabályos húzódzkodást, akkor jó az izomarányod, ha meg se bírod megtartani magad, akkor a háj van többségben.)
7/7 anonim válasza:
Kérdező, mutass már valami (arc nélküli) képet, megnéznénk, kevesebbnek nézel-e ki mások szerint is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!