Hormonok miatt lehet a sok gyomorideg?
Figyelt kérdés
34 hetes kismama vagyok. Néhány hete, lehet 4, lehet több, naponta többször is gyomoridegem van. A semmiből jön bármilyen tevékenység közben, ok nélkül, és el is múlik. Vannak jobb és rosszabb napok. A borúsabb, vagy otthonülős napok a legrosszabbak. A hormonok miatt lehet? Másnak is volt ilyen? Lehet vele valamit kezdeni? A mai nap valami pocsék volt, óránként szinte, de előfordult hogy egymás után többször is gyomorideg, szapora szívverés és légzés, és összeszorul a torkom…rettenetes érzés.2023. okt. 19. 22:13
1/5 anonim válasza:
A terhességnek a legboldogabb időszaknak kell lennie. Ha ez nincs így, akkor valami nincs rendben köztetek. Borúsabb napok? Miért? Ráhibáztam?
2/5 A kérdező kommentje:
A férjemmel semmi probléma, sőt elképzelni sem tudnék jobbat. Mindenben segít, felmos, mosogat, mos, port töröl, ágyat vet, meglep finomságokkal, reggelit készít… ezért is gondolom, hogy hormonok, mert olyan problémám nincs, amin napi szinten idegeskedni lehetne…és így nagyon rossz, mert változtatnom sincs min, hogy nyugodtabb legyek.
2023. okt. 20. 06:40
3/5 anonim válasza:
Soha nem voltam olyan idegbeteg mint a 2.terhességem alatt.
Ha valaki nem jól nézett rám, már ordítottam kb. Folyamat feszültség volt bennem. Semmi nem tetszett,
Komolyan már magamnak sok voltam.
Szüléssel ahogy jött, úgy elmúlt.
4/5 anonim válasza:
Nekem is szülés előtt kezdődtek szorongásos rohamok, pont a 34. hét körül, de nem múlt el szülés után, sőt rosszabb lett, hormonális oka lehet.
5/5 anonim válasza:
Elmúlik majd, de ha nagyon rossz akkor érdemes segítséget kérni, pszichológus, vagy pszichiáter (ő gyógyszert is tud írni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!