180 cm férfi számára valóban a 70 kg az ideális testsúly?
180 centihez a 90 kiló már túlsúlyosnak számít orvosi szempontból
Nagyjából mindig magasság alapján mérünk, tehát ha valaki 180 akkor orvosilag 70-75kg az ideális testsúly
Nos ezzel nem fogsz Mr Olympiát nyerni annyi biztos de ők se fognak 100 évig élni a 140 kilójukkal az is biztos
Milyen orvosi szempontról beszélsz? Amit te mondasz, az a BMI ami egy lejárt, hasztalan dolog mivel nem veszi figyelembe a zsír és izom mennyiség arányát az adott emberen. Van nekem 165 centis 80 kilós ismerősöm akiről az ember azt hinné túlsúlyos, közben pedig 110 kilót nyom ki fekve 1 év edzés után, és akkora karja van mint a fejed :D
Ha elkezd edzeni a kérdező nyugodtan mehet 90 kilóra, nehogy már 70 kilós pálcikává akarjátok fogyasztani
Engem az a érdekel hogy a lehető legvonzóbb legyek lányok számára.
Az egyértelmű hogy az extrém irány nem vonzó, tehát sovány, elhízott, és felfúvodott túl izmos sem
Majd kinövöd..
Az edzés miatt nem lesz csajod. Én is azt hittem, hogy lesz, ma már telibe sz*rom ezt, és csak a saját mentális egészségem miatt edzek és nyilván jól is akarok kinézni, de nem mások miatt. Egyértelműen önnyebb egy esztétikus fizikummal ismerkedni, de az a lány, aki csak azért jönne össze veled, mert izmosabb vagy, az annyit is ér.
Egy elmélet szerint a magasságból kivonunk 110-et és az az optimális, de nem lehet mindenkire általánosítani. Akörül valakinél lehet kicsit kevesebb és valakinél lehet több. Persze izom nélkül. Ha már izmosodás közben akarsz fogyni egészséges étrenddel, akkor már nem tudod kiszámolni.
Egyébként a megfelelési kényszereddel rettentően rossz a gondolkodásod, de mások már elmondták és oda kéne figyelni rájuk... Ha ilyen rossz vagy görcsös lelki-mentális állapottal állsz hozzá, nem is fog rajtad segíteni egyáltalán.
Nálam egyébként volt méreganyag-lerakódás és kisebb visszahízás is. 2019-ben 86 kiló körül lehettem, bár ez csak később derült ki. Volt kis sörhasam és párom úgy szeretett meg engem. Ő nem is igazán kedveli azt, hogy lefogytam 70-re. (Nagyon kis pocim pedig maradt.) Ráadásul akkor egy társaság miatt pont külön voltunk, én akkor fogytam, látványosan vékonyabbként kapott vissza engem. Nem mindenki gerjed ám csontvékony és izmos pasira sem.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!