Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel enyhítsem a csoki/édessé...

Mivel enyhítsem a csoki/édesség éhségemet?

Figyelt kérdés
2024. febr. 29. 00:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%
Hát én is eszem minden nap, többször is, makk egészsséges vagyok és vékony. Mozogni kell és akkor jöhet az édesség. :) Nyilván normális kereteken belül.
2024. febr. 29. 09:35
 12/16 anonim válasza:
66%
#1 #2 #3 #4 #6 választ jelentettem! Ez nem egy virtuális játszótér!
2024. febr. 29. 09:52
 13/16 anonim válasza:
69%

Én is nagy csokis voltam, meg bonbonos, nemrég kezdtem életmódváltásba, így friss az élmény, és küzdök is 😅

Nekem az vált be, hogy vettem vaníliás fehérjeport, amit négy deci 1,5%os tejjel keverek ki. Olyan íze van, mint a dobozos madártejnek, és laktat is. De szoktam venni csokis proteinszeleteket (csak ha akciós, amúgy nem ér annyit), és fehérjés csokis pudingokat (a dr.oetker félét) viszonylag drága, de nekem egy kupa két nasi, mert nagyon laktat. Vannak szintén fehérjés joghurtok (pl. Skyr), azok is jók.

Azért emelek ki neked fehérjés cuccokat, mert ezek laktatnak, és nem esik jól sokat enni belőle. :)

De lehet rendes édességet is enni, csak mértékkel. Én ha nagyon édesre vágyom, és nem fehérjésre, csinálok banánpalacsintát zsírszegény túróval, és csokiöntettel :) egy étkezés csak 500kcal, és eltelít. És finom!

2024. febr. 29. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
30%

Egyél rendesen.

En akkor leszek "kívánós", ha nem teljes értékű ételeket eszem.

2024. febr. 29. 11:41
 15/16 anonim ***** válasza:
82%

13-as! A 4-es szerintem korrekt választ adott. A többi valóban fogyaték.

Én is édesszájú vagyok, sajnos a heti 1-2 alkalomnál bőven több megy le a torkomon. De amúgy én pl citrusfélékkel vagy almával próbálom helyettesíteni. A jó zamatos alma és a narancs is legalább annyira jólesik, mint az édesség, még ha más is az íze. És ilyenkor kevéssé sóvárgok az édesség után.

2024. febr. 29. 12:01
 16/16 anonim válasza:
0%
Egyél nutellát,most csak 2799 forint az aldiba az 1 kg-os.
2024. febr. 29. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!