Mit kezdjek a pocakommal, fogyjak-e tovább miatta?
Nő vagyok, igen. Azért láttam én már lapos női hasat. :)
Nem a kilókkal foglalkozom elsősorban. Van egy okosmérlegem, a testzsírszázalékot figyelem.
13 attól még nem lesz a hasam kisebb
14 nincs gerincferdülésem
16 Direkt nem írtam és nem is fogom, mert akkor pontosan tudom milyen válaszokat fogok kapni. Edzek sokat, de még csak 3 hónapja.
Saját esetemhez hasonlóan lehetséges valamilyen jóindulatú vagy lappangó betegség és akkor a fogyás nem használ. Nekem haspuffadásom van egy gyerekkori elbaltázott gyógyszerezés miatt, a gyógyszert betiltásra került. Én megtudtam ezt 14 évesen és k.b. 14 év tartósságot jósolt az orvos a puffadásomra. Hát kérlek szépen, fogytam, híztam, tavaly nyáron még jobban lefogytam, a pocakom nagyon haloványan megmarad mindenképpen. Mert nem is classic zsír. Edzés pedig sajnos nem marad rajtam, mert kevés húsfélét eszek. elfogadtam magamat így és párom igazából szereti a pocakomat. :-) Különben csontvékony lennék én is és a sok fogyástól az arcom eléggé elvékonyodott. Nincs már hová fogynom és a pocak itt van.
Érdemes lenne megnézetni, hogy valami hasonló lapul-e ott.
35/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!