Szerintetek hányas ruhaméretet hord egy átlagos huszonéves lány?
például ha 160 centi magas, 170, és ha 180, akkor hányas ruhaméret tekinthető normálisnak?
Azért kérdezem, mert olvastam, hogy a 42-es méret az átlagos. Az egy 160 magas nőnek elég sok, a 180as magasságnál végülis oké lenne? Vagy a magasabb nőnek is a 36-38-as ruhák "valók"?
Átlagos ruhaméret? Érdekes kérdés, mivel lehet a boltokban kapható ruhák méretének átlagáról is beszélni, meg az átlagos nő méretéről is, és a kettő sajnos nem ugyanaz. Én túlsúlyos vagyok, és alig van a méretemben ruha, minden tele van "gebegatyákkal". Már régebben is sejtettem, hogy a boltok kínálata nem megfelelő, de most olvastam róla, hogy egy brit felmérés szerint a boltok kínálatában 2 számmal kisebb az átlag méret, mint a nők méretének átlaga. ...Aha... tehát nem csak délibáb, hogy a boltok kínálata nem megfelelő.
Alig találok magamra nadrágot, ami még jól is néz ki, meg jól is áll. Ebből adódóan alig van ruhám. (Másoknak tele van több szekrény meg a gardrób. Az enyémek meg elvannak egy kisebb szekrény egyik felében) Ez engem nagyon elkeserít, mert pl középsuliban is kibeszéltek a hátam mögött, hogy "mindig ugyanazokban a ruhákban van". Pedig ez nem az én választásom!
(Egyébként életmódot váltottam egy fél éve és eddig 20 kg-ot fogytam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!